Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
escons insubmisos al parlament
14 set 2006
www.esconsinsubmisos.org


Companys d'arreu,

A Catalunya s'acosta de nou un procés electoral per escollir el president de la Generalitat. Pels que encara no ho sapigueu, pertanyo a un partit dels anomenats minoritaris, o extraparlamentaris, que considera que, en democràcia, hauria d'existir un vot de càstig pel conjunt de polítics en general, un vot que es reflectís al parlament en forma d'escons buits. Com que aquest vot no existeix, i mentre no ho faci, Escons Insubmisos, el partit al qual pertanyo, es compromet a deixar els escons que pugui obtenir buits, i sense cap remuneració, com a símbol de protesta.

Si algú vol saber els motius pels quals els polítics mereixen un vot de càstig conjunt, només cal que recordi els grans events de l'última legislatura o que llegeixi opinions, insults i comentaris dels polítics en pre-campanya i campanya.

Gràcies per deixar-me difondre aquest missatge per internet, una de les poques eines que tenim els partits sense mitjans; si el podeu reenviar, millor.

Miquel Saumell
Membre d'Escons Insubmisos

PS: estem configurant les llistes electorals. Si algú hi està interessat, serà d'agrair que es posi en contacte amb nosaltres contestant aquest e-mail a amicsaumell ARROBA hotmail.com

Segon email:
Hola, espero no emprenyar-te massa amb tots aquests missatges.
Estem configurant la llista electoral d'Escons Insubmisos - Alternativa dels Demòcrates Descontents per a poder presentar candidatura a les properes eleccions de l'1 de novembre. Ens falten encara força candidats i si en un parell de dies no apareixen tancarem la paradeta. Sense cap més compromís que presentar una fotocòpia del dni, si t'interessa contesta aquest mail com més aviat millor.
Gràcies.

Miquel Saumell
Membre d'EI-ADD

www.esconsinsubmisos.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: escons insubmisos al parlament
15 set 2006
Em sembla una bona iniciativa aquest partit. A les eleccions del 12-M ja us vaig votar.

Sort!
Re: escons insubmisos al parlament
15 set 2006
no us sembla que es erroni plantejar la vostra opció com un vot de càstig a la dels partits tecnocràtes.No es millor fer una candidatura per transformar la realitat d'aquest país i portar-lo a una veritable democracia participativa?
la meva modesta opinió, és clar!
Re: escons insubmisos al parlament
16 set 2006
Això de portar el pais a una vertadera democràcia participativa sona molt bé. El problema és el de sempre, un cop a la poltrona les idees canvien i la democràcia continua essent la mateixa de sempre.

"Los mismos perros con distinto collar" vaja...
Re: escons insubmisos al parlament
16 set 2006
Amb aquesta actitut marc, mai no farem res .Només ens queda automarginar-nos més , això si que sona bé.
Sindicato Sindicat