Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : especulació i okupació
trobada
14 set 2006
diumenge 17 setembre
trobada-assemblea activa!!!
aturem el pla caufec i totes les agressions al territori
desobeim l'especulació
ninu noalcaufec.jpg
després de 15 anys de lluita contra el megaprojecte urbanístic anomenat pla caufec, darrerament diem que el dia que entrin les màquines és cada cop més imminent. fins i tot hem estat dos estius pendents...

el que sí tenim clar és que ens volem organitzar i bé per a quan a la màfia immobiliària se li acudeixi entrar a la falda de collserola. per aquest motiu reclamem la presència de la màxima gent possible el proper diumenge 17 de setembre a esplugues de llobregat per a preparar i coordinar la lluita contra aquest projecte, organitzar conjuntament la setmana de lluita, esdevenir un nexe d'unió, coordinació i coneixement d'altres lluites. també ens agradaria començar a tractar el rebuig al meeting point que s'apropa

ens agradaria veure una representació de tots els pobles a on hem anat a xerrar, col·lectius que ens han escoltat i recolzat, persones que ens han donat el seu suport, amigues i amics de tot arreu.

aquesta trobada començarà el diumenge 17 setembre a les 10h, on ens trobarem a cal suís (per sobre de l'hospital sant joan de deu, c/finestrelles 32 metro zona univesitària) per sortir a fer un passeig pels terrenys del pla caufec a les 11h.

després de la visita, dinarem a cal suís. des d'esplugues ens comprometem a preparar el dinar, però hauríeu d'avisar mínimament quantes persones vindreu. si veniu de sorpresa, intenteu portar alguna cosa de menjar. allà es pot cuinar.

després de la sobretaula, farem assemblea sobre com preparar la resistència a les màquines, què podem aprendre d'altres lluites, posar en comú coses que s'han fet a altres llocs, preveure altres trobades i coordinacions.... i el que surti. també creiem important parlar del meeting point.

a la passejada matutina o després de l'assemblea pot haver-hi alguna mini-acció!

animeu-vos!!


- si no saps com arribar, pregunta per correu o truca al telefon de la plataforma 685 269 787
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa