Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Jornada 7 d'octubre Dia d'acció pels drets dels migrants, primera reunió preparatòria
14 set 2006
Amb el tema de la immigració i, molt especialment el dels milers de persones africanes que segueixen arribant (o no!) a les costes canàries en el centre dels debats polítics i de l'atenció mediàtica, ens hem reunit dotze persones per engegar els preparatius de la jornada del 7 d'octubre en defensa dels drets dels immigrants.

La iniciativa de convocar aquesta jornada, en Europa i a l'Àfrica, va sortir de l'Assemblea de Moviments Socials celebrada l'endemà del Fòrum Social Europeu el maig a Atenes i va ser assumida també per l'Assemblea de Moviments Socials que va tenir lloc després del Fòrum Social Mundial de les Migracions el juny a Rivas-Vaciamadrid.

Veient que un element clau que falta en l'actual situació és una resposta ciutadana, hem començat a posar mans a l'obra, ja que el temps acuita, però deixant les coses tan obertes com possible perquè les organitzacions i persones que esperem que s'incorporaran a aquesta iniciativa també puguin dir-hi la seva.

Així, hem decidit prendre les següents accions:

Convocar una nova reunió oberta, dijous que ve, dia 14 de setembre, a les 8 del vespre al local de la FAVB (Obradors, 6-8, 08002, Barcelona).

Parlar personalment amb un seguit de persones i organitzacions perquè assisteixin a aquesta reunió.

Portar una sèrie de propostes, també obertes, a aquesta reunió per tal de facilitar la discussió i agilitar la presa de decisions:

· Organitzar una manifestació el dia 7 d'octubre a la tarda (orientativament sobre les 5 de la tarda, tenint en compte que serà Ramadà) sortint de Plaça Universitat i amb un recorregut no massa llarg (acabant possiblement a Pla de Palau o Plaça Sant Jaume).

· Portar un escrit, totalment esmenable, a la reunió que serveixi com a base per a convocar la manifestació.

· Demanar a diverses persones que portin propostes de cartell

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat