Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Yo no soy Rubianes
11 set 2006
El insulto soez no aporta en mi opinión, absolutamente nada al teatro, mucho menos en comparación con un autor de la categoría excepcional del malogrado Lorca.
A mi personalmente me gustan tan poco Rubianes y los suyos como los cavernícolas trasnochados que le amenazan. Prefiero leer a Lorca.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
porque a tí y a los tuyos nos os gusta, mejor que se le impida actuar.

aunque los facistas (franquistas) os vistais de seda, facistas se quedan
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
STOP YIHAD ISPÃ?NICA!

STOP INQUISICIÓN!
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
Pues a mi me parece que lo que buscan los fascistas es precisamente eso, que no quede espacio para criticar a Rubianes. ¡ Por eso mataron a Lorca !
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
Estem confonent l'art ("me gusta tan poco Rubianes") amb la política ("como los cavernícolas que le amenazan"). No pots posar en un mateix nivell una opinió estètica (amb la que podem estar en total desacord, però és l'essència de la varietat dels gustos humans) amb el que pretén ser una imposició ideològica. Amb el Rubianes pots TRIAR (anar-hi o no), però els cavernícolas trasnochados pretenen OBLIGAR. Contra el Rubianes tens tot el dret de dirigir totes les crítiques que el criteri et dicti, però els cavernócolas trasnochados volen destruir precisament aquest dret d'elecció.
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
Donç amic Vicentet, a mi em sembla que a Barcelona vam poder veure el "Lorca eran todos" de Rubianes sense cap entrebanc i crec que ara ho faran a l'auditori de CCOO. El que ha convertit el càs en un càs polític no sòc jo sino el que l'espectacle fòs programat dins un programa finançat per la Comunitad de Madrid, no ens confonem. A mi em sembla que el teatre ha d'allunyar-se de la política i no acceptar subvencions de cap mena. Adhuc que les seves declaracions insultants el Rubianes tambè les fa ver desde una TV pública, governada per un partit opositor al que Governa la Comunidad de Madrid...

Per això dic que jo no em sento Rubianes, perque no vull participar d'aquesta baralla partidista.

Que no me embadurnen con sus trapacerías, amic Vicentet.
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
La censura a Rubianes ha demostrat que espanya és una puta merda. Els espanyols de bé haurien d'assumir-ho i treballar per netejar el seu pais de feixistes.
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
A mi em sembla que la censura a Boadella a Catalunya té la mateixa arrel que aquesta. Si volem ser una nació lliure ens hem de deixar de donar consells als altres i ocupar-nos de nosaltres mateixos.
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
Censura al Boadella ??? siusplau , ja ho he dit en un altre fòrum , l'any passat va començar la gira la Torna de la Torna (per cert , sense el consentiment dels altres coautros) i va fer la seva obra en eatres municipals .

Quina censura se li ha fet al pallasso del Boadella?

I Jm , la teua diatriba justificant la censura amb el fet que on havia d'actuar el Rubianes era en un teatre municipal pot demostrar dues coses :

1-La teua mala fe i el teu possicionament a favor dels feixistes censors .

2-O bé la teua ignorància més que supina sobre la progrmació de cultura a tot arreu. Per a que cony serveixen els teaters segons tu?

Jo crec que és una combinació de les dues.
Re: Yo no soy Rubianes
11 set 2006
No sé, amic, em penso que les paraules tenen això, que quansevol les pot emprar per quansevol cosa.
Agur.
Re: Yo no soy Rubianes
12 set 2006
Que et fas un embolic i no saps com surtir...
El Teatre Español de Madrid está financiat amb els diners de tots (també dels que com jo admirem al Rubianes i volem veure les seues obres, si tenim que viure a Madrid per raons de treball.
JO SI SÒC RUBIANES !!!!
Re: Yo no soy Rubianes
12 set 2006
Y que pasa con la censura a Boadella y a los Ciudadanos ... vasta ya de hipocresia!!! A Rubianes se le esta criticando por insultar y faltar al respeto a millones de personas (el dice que solo a la derecha reaccionaria, pero lo cierto es que en el programa no hizo esa distincion) y todos "tolerantes de todo a cien" os rasgais las vestiduras y sin embargo a los ciudadanos no se le deja ni expresar sus ideas y a vosotros os parece de puta madre ... vaya futuro que nos espera con semejantes cabezaspensantes!
Re: Yo no soy Rubianes
12 set 2006
rubianes es un tarao. Esta es mi opinión.
La libertad de expresión es para todos, ¿no? Pues eso.
Re: Yo no soy Rubianes
12 set 2006
Censura a la secta dels CiUtadans de Catalunya ? Siusplau, si n'estic fart de veure als tarats de l'Espada i i el de Carreres a programes de tv3 i del 33 . I el Boadella representant les eues obres per tot Catalunya . Quina censura?
No, no tots som Lorca
12 set 2006
Avui, 9 de setembre de 2006

De moment, prohibit i espero que aviat a la presó. Per fi hem posat a lloc el tal Josep Rubianes, que es fa dir Pepe per dissimular que és un traïdor. Però què s'ha pensat aquest "rojo, masón"? Retratar l'Ej-paña que va assassinar Lorca en una obra de teatre. O sigui que, moltes gràcies els que heu aconseguit fer callar la seva molesta veu.

Gràcies, senyor Ruiz-Gallardón. Gràcies per creure que s'evitarà una nova campanya de descrèdit de la ultradreta a canvi d'oblidar la dignitat. Ah, i gràcies sobretot per donar la raó als que viuen instal·lats en l'insult i el menyspreu de la seva persona. Ja veurà com li agraeixen molt el detall que ha tingut amb ells.

Gràcies també als que viviu instal·lats en l'any 1936 i que treballeu tant per tornar a la situació de llavors. Un cop més heu guanyat. I tranquils perquè al pas que anem encara falta molt perquè la societat us pari els peus. Estan massa preocupats intentant conèixer els nous concursats de Gran Hermano per ocupar-se de coses com la llibertat.

Gràcies als que diuen: "Estic amb en Rubianes, però es va passar amb el que va dir". Gràcies per opinar basant-se en la versió manipulada pels salvadors de la pàtria i no en la versió real. I gràcies a la progressia oficial que perd el culet per signar manifestos com més freakies millors i que, com ja va passar en la campanya contra l'Estatut, està amagada. No cal que us mulleu, no fos cas, oi? Com va dir Martin Niemoller l'any 1945, responent a un estudiant que li va preguntar per què els alemanys no van enfrontar-se als nazis: "Primer van venir a buscar els comunistes i, com que jo no ho era, vaig callar. Després van venir a buscar els socialistes i els gremialistes, però jo no era cap de les dues coses així que no vaig parlar. Després van venir a buscar els jueus, però jo no era jueu. I quan venir a buscar-me a mi ja no quedava ningú".

No, no tots som Lorca. N'hi ha uns quants que no en van tenir prou assassinant-lo un cop.

http://www.contrastant.net/hemeroteca/forn15.htm
Sindicato Sindicat