Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Solidaritat amb el company Daniel, delegat de la Secció Sindical CNT-Eurocen
10 set 2006

Davant la negativa de l'empresa a retirar la sanció greu que té amb el delegat de la Secció Sindical CNT-Eurocen, ni en el reconeixement de la mateixa secció CNT declara conflicte a l'empresa de logística Eurocen Europea de Contratas, S.L..

Demanem a tots els sindicats de la nostra confederació que recolzin amb l'enviament de faxos i missatges de protesta als números que aquí us facilitem.

¡Eurocen, amb la dignitat dels treballadors no es juga!

¡Reparació de drets a la Secció Sindical i al seu delegat JA!

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical

Eurocen Europea de Contratas, S.A. és una empresa de logística que gestiona els serveis de una contrata a Zona Franca (Barcelona). A dita contrata els treballadors fan tasques logístiques com recollida de paquets, classificació i repartiment a d’altres empreses client. En aquest context, un grup de treballadors de l’empresa, que treballen amb la contrata de la fil·lial de Telefònica Zeleris (amb seu a Zona Franca, BCN), varen constatar la seva disconformitat amb certes actituts d’alguns caps d’equip i el no cumplimient de totes les normatives vigents en matèria laboral. Finalment varen decidier afiliar-se al Sindicat d’Oficis Varis de Barcelona de la CNT-AIT, constituïnt una Secció Sindical i escollint com delegat de la mateixa al company Daniel.

Arrivats a aquest punt, l’empresa es nega a reconèixer la nostra Secció Sindical ni al seu delegat; sumant a aquestes arbitrarietats tenim la sanció greu, de suspensió de sou i treball per 2 dies, que l’empresa va imposar al company Daniel poc abans de comunicar a l’empresa la creació de la Secció Sindical; quan Daniel ja portava un temps informant als treballadors sobre CNT i les possibilitats d’organitzar-se sindicalment.

Aquesta sanció ve derivada d’una situació d’hostigament cap el treball que el company portava a terme, cumplient aquest amb el seu deure i trovant-se constantement problemes per part de la seva cap d’equip Annabel López. Tal dia va arrivar la situació a l’extrem que Daniel es trovava realitzant les tasques de dues persones (l’empresa havia rescindit el contracte poc abans a l’altra persona, i no hi havia substitut-a); el company va començar a posar les caixes una per sobre de l’altra, fins arrivar a la situació de posar la següent al terra o bé posar en perill la seva pròpia salut apil·lant una més. Aquí és quan la cap d’equip arriva i comença a increpar-lo en lloc d’atendre el problema que havia generat la seva mala divisió de tasques entre l’equip (competèncias que corresponen a la cap d’equip). Derivat de la discussió, se li va imposar al cap de poc una sanció com a mesura intimidatòria.

Davant la negativa de l’empresa a retirar la sanció, CNT declara conflicte amb Eurocen Europea de Contratas, SA. Properament, en cas de no voler negociar una sortida digna a aquesta injusta situació, iniciarems campanya sindical per la via de l’acció directa. Però mentres, us demanem que envieu faxos de protesta als següents números amb un text com el següent:

A EUROCEN EUROPEA DE CONTRATAS, S.A.
PROU DE REPRESSIÓ LABORAL, RETIRADA INMEDIATA DE LA SANCIÓ AL DELEGAT DE LA SECCIÓ SINDICAL DANIEL TENOR.
RECONEIXEMENT DE LA SECCIÓ SINDICAL I AL SEU DELEGAT, DANIEL
REPARACIÓ DE DRETS JA!!!
AMB LA CNT NO ES JUGA!

* EUROCEN BCN: Tlfn (932015711), Fax (932018145).
* o Pedro Torres Rojas (Gerent): cervachan@hotmail.com, 675388500.
o Annabel López Medina (Cap d’equip): 666056704.
* EUROCEN Valladolid (c/ Atrio de Santiago, 1, 2º B - Valladolid): Tlfn (983376034), Fax (983379307).
* EUROCEN RRHH (Madrid): Tlfn (915550050), Fax (915970068), email (seleccion@eurocen.com).
* EUROCEN Centro Nacional División Logística: Tlfn (916787700), Fax (916751032).
* EUROCEN Madrid: Tlfn (913583883), Fax (913583805).

Us agraïm a tots i totes la vostra solidaritat i recolzament per adelantat.

¡Salut y anarcosindicalisme!

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more