Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Catalonia is an oppressive nation
10 set 2006
Ja n'hi ha prou de tortellet!
Molts catalans comencen ja a tenir-ne prou de Catalunya. Catalunya pel matí, Catalunya per la tarda, Catalunya per sopar, Catalunya i els catalans. Seleccions catalanes. Diada nacional. Del nostre president. Del pensa i viu en catalá.
Quan torna l'onze de setembre ens trobem amb mala conciència per no sentir cap esperit patriotic catalá, cap mena de sentiment nacional, ni arrels catalanes. La moreneta, aquesta Isis telúrica trasvestida en verge cristiana per l'església católica ja no ens motiva un cop passada la febre "Codi da Vinci". Molts "catalans" ja no ens emocionem quan sentim els Segadors, encara que t'ho regali la vanguardia, mai no em aprés a ballar sardanes, ni l'himne del Barça, ens la bufen els colors del Barça i l'estadi del Barça i fins i fins i tot també ens la bufa la cuatribarrada, l'estelada i el cony de ta tia.
De fet, sense la Ferrusola que ens donava vida amb les seves cosetes de mastressa destroyer res no ha tornat a esser el que fou. Ni l'Arcadi Alibés, amb aquest cabells blancs ni en Joaquim Maria Pujal amb la barba: s-han fet grans.
Trobem molt avorrits els iaios quan anem a casa dels sogres amb el tortellet i amb els nens per haver de sentir cada cap de setmana les mateixes tontadas.
Cada cop és més clar el taranná repressiu d'aquesta jornada de victimisme perfid. Igual que no hi ha rés més espanyol qu'un vasc (amb la boina, dien tacos, els toros, el menjar i la bota de vi), al conjunt dels pobles ibérics els sudamericans ens diuen "gallegos", l'història d'Espanya, d'Al-Andalus, de Castella i Valencia, de Navarra i de Catalunya es un historia comuna des de que varen neixer els seus noms.
Catalá procedeix etimologicament de "castelá", "els que viuen als castells". Els que venien del nord a invadir en del cristianisme les terres que varen succesivament laietanes, grecorromanes, cartaginesas, visigotiques i septimanes que eren sota l'amenaça musulmana. Els provençals que eren els catalans originals que parlaven la llengua d'oc romanica varen quedar reduïts a petites minories, com els jueus, condemnades a sometren's a les doctrines opressives de la cristiandat romana i carolingia.
Com si els corleone (el sacre imperi germánic) tinguessin famílies i subfamíllies que volen una part més grossa del pastís cuinat per la "gran mafia cristiandat". Un tros més gran del tortellet.
Potser caldria anar fent una transició des de la nit dels temps i començar a anomenar les coses pel seu nom = EL NACIONALISME ES FEIXISME; SECTARISME I RACISME. Son les seves bases ideológiques esencials. Amb la plutocrácia com a leit=motiv soterrat "Aixó és la meva terra. Aixó es meu". Es manipula el que "és" (ser catalá, parlar la seva llengua) per el "tenir" (poder, privilegis, hegemonia, nepotisme, corrupteles...).
Ja n'hi ha prou de tortellet
D'Espanya fins als collons, de Catalunya, també!
Mira també:
http://www.decondicionamiento.org

Comentaris

Re: Catalonia is an oppressive nation
10 set 2006
Doncs si esteu candsats del lloc on viviu sempre us podeu fotre una bona dosis de drogues . De fet però , n'hi ha que no us fan falta les drogues per viure fora de la vostra realitat.

Per cert, la moreneta la trobo carrinclona , me la bufa el barça i no he fet ni la comunió.

Però almenys sé en quin pais visc.
Re: Catalonia is an oppressive nation
10 set 2006
senyor pepet, així que no m, he enterat encara, perque divaga molt, de la moreneta a l´imperi carolingi, i d´al-andalus al tortellet: és voste independentista català? no hem cap cap dubte en el meu cap que si.és que ho deixa ben clar en el titol del seu escrit, ayyy si en Franco aixequés el cap i algun iluminat li digues..... Señor Caudillo : Cataluña es una nacion opresora. bla bla bla bla

sobre el pensa i viu en català, no hem cap cap dubte que els "burgaleses" (d´esperit cosmopolita on els hagi), els seus joves, els joves de Burgos ara tots parlen en portuguès per rebel.lar-se contra els iaios que parlen un dialecte antic i maleit dit castellà. El portugues es el futur. A Burgos els rebelds cada dia són méees.
juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuassssssss
Re: Catalonia is an oppressive nation
10 set 2006
doncs si tan fart estàs de catalunya...fot el camp!
de paràsits com tú en sobren.aquí només necessitem gent amb empenta i que s´estimi el país independentment del seu origen.
Re: Catalonia is an oppressive nation
10 set 2006
si us plau!

À!!!!!


(tros de castellà!)
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
Fot el camp a Espanya fill de puta
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
senyor pepet, agafa el primer borreguero que surti de l'estació de França i au, cap a Espanya!
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
La majoria de catalans que conec (siguin independentistes o no) no se senten identificats (o estan directament fins als collons) de la simbologia oficial catala que comentes: la Moreneta, l'estelada, el Barça (bé, el Barça és el Barça). Però aquest desfasament entre simbologia oficial i ciutadania és algo que passa a tots els països occidentals. Malauradament, si a Catalunya n'hem de patir una dosi més alta és per culpa del sometiment polític que tenim. Vols deixar de sentir reivindicacions dia si i dia també en favor de les seleccions esportives catalanes? Doncs que ens en deixin tenir, i veuràs com callem.
A més, se't veu el llautó d'espanyolista disfressat de cosmopolita: si tanta història compartim Castella, Catalunya, Navarra (etc) des de l'Al-Andalus, perquè no hi inclous els portugesos?
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
Si no t'agrada el que fas, ves a prendre pel cul imbècil!! Gent com tu aquí ens sobra, conformistes de merda que segueixen anant cada diumenge a fer el tortellet dels nassos amb els sogres, i que tot hi que no els agradi ho fan. Si no estàs content amb la teva vida, fote't un tiro però no vinguis a tocar els nassos!
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
Victimisme perfid = jaume n. i joan de sa cova.
Quan siguin grans tenen carrècs garantits a CiU i ERC respectivament amb sous i completements, cotxe oficial i lligams amb el món financer. Mentres tan ens seguestren l'IMC BCN per fer-ne un eslabó més de la cadena nazi-onanista. Els seus amos els hi agraïran amb recompenses. Ja n'hi ha prou!
Fora els fatxes d'indymedia BCN, siguin del color que siguin. Encara més si s'amaguen sota les estelades, las cuatribarrades i el cony de sa tia.
Si ja no fos possible fer-los fora perque controlan l'assemblea, IMC BCN nuke ja, i que el procés indymedia torni a començar...
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
Quina llàstima que es respecti la opinió dels altres encara que als espanyolistes us sàpiga greu, oi que si?

Com és que esteu tan pesadets els nacionalistes espanyols ultimament a Indymedia?
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
heus aquí la tolerància de l'E.I. catalana, la seva solidaritat, i tal i tal:
"ves a prendre pel cul imbècil!!"
"Fot el camp a Espanya fill de puta"
"...fot el camp!"
...

i encara ho trobo suau.

a aquell que va dir "¡a la mierda España!", tan sols li faltava afegir "i a la merda Catalunya!"
Re: Catalonia is an oppressive nation
11 set 2006
no crec que la Ei o cap altre organitzacio hagi de tolerar a qui d'entrada no respecta res

repeteixo el que han dit els companys, que vagi a fotre el gilipolles a una altre banda
Re: Catalonia is an oppressive nation
12 set 2006
també hi ha individus que es fan anomenar anarquistes i no són més que o bé yonkis, o bé fillsdepapá, o bé nacionalistes espanyols, o bé feixistes, o bé...


mireu també com esteu vosaltres en comptes d'anar de censuradors pel món i dient què és o no és correcte, lícit... (quina incoherència.. no?)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more