Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Terrassa: aquí estem, de la Impremta no marxem
07 set 2006
Unes 80 persones es van concentrar ahir a les portes del cso la Impremta a Terrassa per denunciar i intentar evitar el seu desallotjament.Finalment, gràcies a la concentració de gent i a la falta d'efectius policials es va aturar i suspendre provisionalment el desallotjament.
AQUI ESTEM,
DE LA IMPREMTA NO MARXEM !!!


Ahir dimecres 6 de setembre estava previst el desallotjament del Centre Social "La Impremta". Es va preparar un esmorzar popular i es va fer una concentració a davant la seva porta. Aquesta concentració va reunir al voltant d’unes 80 persones disposades a denunciar el desallotjament i defensar el centre social. Gràcies al suport de les persones concentrades i a l’organització de l’assemblea de l’impremta es va aconseguir aturar el desallotjament.

El mateix dimecres per la tarda es va fer una assemblea on es va decidir no abandonar la Impremta i continuar i reprendre tota la activitat. Per començar s’obrirà ja aquest dijous per la tarda i es farà una assemblea general, el divendres al matí es farà una roda de premsa davant del centre social i durant tot el cap de setmana es realitzaran diverses activitats que finalitzaran el dilluns amb una protesta per l’intent de desallotjament a l’acte que convoca l’ajuntament en motiu de la diada de l’onze de setembre. Després s’anirà a Barcelona per participar dels diversos actes i manifestacions que s’hi realitzen.

Amb aquest intent de desallotjament, un cop més ha quedat demostrat que la justícia es posa al costat dels rics, dels poderosos, dels capitalistes. sense donar oportunitats als col•lectius que treballen al centre social a defensar-se en un procés judicial del tot irregular.

La Impremta es va ocupar el 3 de desembre del 2005. Per tant, portem nou mesos donant vida a aquest espai: s’hi realitzen tallers com el de dansa del ventre, teatre, informàtica, de cuina, autodefensa entre d’altres. Es fan menjadors populars, xerrades, exposicions, passes de cinema, l’elaboració d’un hort,... també hi ha una sala amb internet i una kafeta que obre cada tarda. En definitiva, un centre social consolidat i que a més serveix d’espai d’aprenentatge i de crítica al sistema desigual i injust que ens ha tocat viure.

Els responsables de l’intent de desallotjament són el jutjat de primera instància i instrucció n.4 de Terrassa, l’ajuntament de la vila i la màfia immobiliària, que volen privar a la ciutat d’un espai de tots i totes amb un ús social i públic per convertir-lo en un solar i continuar especulant o en pisos de preus elevadíssims i inaccessibles. I el que és un espai d’ús col•lectiu el volen convertir en un espai d’ús particular i benefici privat.

Des de l’assemblea del Centre Social La Impremta volem agrair tot el suport rebut i animar-vos a participar a les activitats i actes que es duran a terme:
-Dijous a les 20:30 obertura de kafeta i assemblea general.
-Divendres a les 12 del migdia roda de premsa davant la impremta.
-Durant tot el cap de setmana es realitzaran diverses activitats.
-Dilluns a les 9:30 davant de La Impremta concentració per anar primer a protestar pel desallotjament a un acte de l’ajuntament i després per anar a les manis de Barcelona.


NO AL DESALLOTJAMENT DEL CENTRE SOCIAL LA IMPREMTA!!!

ATUREM L’ESPECULACIÓ!!!

This work is in the public domain

Comentaris

R28 d'Octubre 2006 - 20 hores (puntualitat) - Portal de L' Àngele: Terrassa: aquí estem
26 set 2006
MANIFESTACIÓ EN RECORD DEL DESALLOTJAMENT DEL CINE PRINCESA
I DE LA MANI SALVATGE I NO CONTROLADA D' AQUELLA NIT

El 28 de octubre de 1996 les forces del ordre varen desallotjar un dels centres socials més emblemàtics de Barcelona, situat a la Vía Laietana. Al capvespre, centenars de companys i companyes vem atacar als guardians de la propietat i la seva comisaria. El centre de la ciutat es va veure envoltat per la resposta subversiva. En els mesos i anys següents, el moviment okupa i anticapitalista va viure moments de gran unitat i creativitat, que avui lluitem per recuperar. Deu anys més tard, tornem a sortir al carrer perquè seguim patint desallotjaments, repressió i explotació salarial.

Animem a tot@s els compas a difondre la convocatoria.

¡Anul.lació de les penes multa als i les jutgades per el desallotjament del Princesa, encara en procés obert!

«¿De què ens serviría una vivienda digna en un sistema social indigne?»

«La vida no es negocia, nosaltres la vàrem arrencar dels adoquins del carrer Princesa»
Sindicato Sindicat