Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
[11setembre2006] UNIM-NOS per la independència i la revolució
El jovent avançant cap a la unitat popular
Un any més, la diada de l'11 de setembre tenim ben poc a cel·lebrar. Només la consciència d'ésser un poble en lluita, treballant per construir un futur socialment just i nacionalment lliure. El jovent català té ben poc a celebrar en aquesta diada, en què només podem reivindicar un futur que fa temps que ens ha estat arrabassat i hipotecat.

Aquest sistema econòmic en què el benefici particular és la única regla per a uns pocs, en què la precarietat és la nostra única certesa, fa temps que ens ha condemnat a jugar un paper trist i miserable en la teranyina de la globalització capitalista. Com podem entendre la subcontractació i la temporalitat en les ocupacions, la destrucció de la nostra cultura popular, el malbaratament de la nostra herència natural i històrica, sinó com una condemna?

Quan el mercat com a únic jutge i planificador és una obvietat, quan l’especialització il•lògica en el turisme massiu de baixa qualitat és un fet, les joves catalanes hem deixat de tenir opcions.No hi ha més opcions que ajustar-se al treball precari immediat o, estudiar per tal d’assimilar els coneixements que ens definiran en el treball precari del demà. Només podem aspirar a la negació sistemàtica de la nostra identitat nacional i a l’eliminació dels nostres trets definitoris que “no tenen sentit en un món globalitzat� (més enllà del folklorisme turísticament rentable). No tenim cap més alternativa que la destrucció i esquarterament irreversible del nostre territori i la més absoluta insostenibilitat ecològica. Ens espera la paradoxal abundància d’habitatges totalment inassolibles per al jovent de les classes populars, violació aberrant d’un dret universalment reconegut. La inseguretat del nostre sustent, que el model de turisme de sol i platja deixa en mans de factors aleatoris. Aspirem també a l’elitització de l’ensenyament, la banalització de la cultura i a l’alienació més completa; en resum, a una existència rutinària i deshumanitzada entre els boscos de ciment del segle XXI.

Front a això, els i les joves solament podem oposar la nostra lluita. Cal destruir un sistema que permet que totes aquestes problemàtiques siguen objectivament racionals en la lògica capitalista. Cal combatre també doncs, una classe política servil i aprofitada que el perpetua. Ordenances cíviques destinades a convertir les nostres viles i ciutats en productes turísitcs “decents�. Desallotjaments, desnonaments, PAI’s, requalificacions. Corrupció i volatilització del nostre patrimoni. Repressió i manipulació mediàtica. Degradació dels nostres barris... L’aliança polítics-immobiliàries no és, desgraciadament, cap novetat. Aquesta és, indubtablement, la seva definició de democràcia.

És per aquestes raons, que Maulets, el jovent independentista i revolucionari hem deicidit fer-los front. Per això és imprescindible la unitat de tot el jovent català, front a condicions objectives tan adverses nosaltres només podem combatre mitjançant la raó, la sensatesa i la unitat d’acció. Aquells i aquelles que entenem que la política i la democràcia van més enllà de les urnes i de les seves institucions deslegitimades, sabem també que és necessari articular els diferents combats quotidians, per construir una vertadera força de resistència social popular. Construint espais juvenils contrahegemònics.

El treball de tots els i les joves és, en aquests moments, és més imprescindible que mai.. Cal deixar-los ben clar que si el nostre futur ha estat posat en venda el farem pagar al preu més alt.

Seguim avançant cap a la unitat popular; seguim construint independència i revolució.

El combat maulet continua!
Visca la terra!
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
visca els mani8festos d'autoconsum!
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
Tu te l'has llegit i espero q no siguis de l'EI...
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
a veure si és veritat...
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
El combat Maulet continua!
Visca la Terra, mori el mal govern!!
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
El sòmines que parla d'autoconsum,..tu deus tenir unes quantes cases, i no et cal hipotecar la teva vida en un banc, tu deus tenir una empresa, i no estar explotat amb feines precàries, tu deus viure no sé on, i el teu poble no deu està sotmès a l'especulació o la destrucció de boscos i muntanyes!!!

si consideres que aquest manifest és d'autoconsum deu ser pq no t'afecta res del que diu, però en canvi si que afectar a la majoria del jovent, i no tant joves, dels Països Catalans!

O sigui que l'única conclusió possible és que o bé ets un troll fastigòs que ni t'has llegit el que hi diu, o bé ets un burgès enemic de la classe treballadora catalana!

salut i mort al burgès!!!
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
07 set 2006
ni cas als trolls
Unitat o mort
Re: Manifest de Maulets per l'11-S
09 set 2006
Doncs jo sóc maulet i tinc la casa pagada i el meu papi de Convergència m'ha endollat a l'ajuntament, no siqui que un fatxa s'emporti la plaça (tot és per Catalunya, eh?).

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more