Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Crida a la mobilització contra el G8
06 set 2006
Aquesta és una crida a la Mobilització Internacional contra la cimera del G8 que tindrà lloc al Nord d'Alemanya al començament del juny del 2007. Per si encara no has sentit res, aquesta serà una de les mobilitzacions més grans contra el G8 en anys. Ja fa dos anys que es fan nombroses manifestacions i petites accions contra el G8 en la regió.
Pots baixar-te una presentació aquí
http://gipfelsoli.org/Media+Tools.html
cerca Heiligendamm i English. El nostre grup d'informació ha fet 100 presentacions per tota Europa en els darrers 8 mesos, i en volem fer moltes més el pròxim any. Estaria molt bé que feres circular aquesta crida en els teus àmbits i si pots publica-la, en una versió resumida, a tot arreu on puguis, en qualsevol mitjà, especialment, anarco, d'esquerres, alternatiu.

Ens vegem a les barricades en el 2007!


I AQU� LA CRIDA....

.... I ARA PER ALGUNA COSA MÉS I COMPLETAMENT DIFERENT!

Una crida global escrita a “Camp Inski�, el camp contra G8,
Norest d'Alemanya, agost del 2006

S'han fet moltes crides com aquesta abans per tal que la gent expressi les seves protestes contra un sistema internacional desigual i injust. La cimera del G8 representa només una part d'això. Molts han cridat a la mobilització i han crescut xarxes d'esperança al seu voltant. Tot i que no estem segures de tenir la recepta correcta, intentarem evitar les errades.
Nosaltres, el Grup Treballador Internacional en resistència contra el pròxim G8, som només un grup de persones que assegudes al camp, volem canviar el món.

Cridem a la gent de tot el món a participar i expandir la base de una resistència forta i eficaç aquí i ara contra la cimera de G8 a Heiligendamm el 2007, i en el futur contra el sagnant circ capitalista sencer.

Mirant més enllà d'aquesta mobilització, aquesta vol ser la pròxima pedra de la construcció d'una resistència global intensa, contínua, que trau força de les nostres diversitats. Cridem a la creació de xarxes, per difondre i expandir idees i discussions més enllà de les fronteres, que en el futur es faran innecessàries per nosaltres.

Per fer resistència contra el G8 tan eficaç com possible desitgem facilitar la participació de gent de tot el món, en els preparatius, compartint la seva experiència i també en les accions mateixes,tant a l'estranger com a Alemanya.

En la pràctica això significa diferents coses:
Publicarem un butlletí amb dos objectius, en primer lloc proporcionar notícies pertinents i informació sobre les preparacions i discussions a Alemanya i a l'estranger. A més a més, hi haurà una web en anglès i una llista de distribució que serà un fòrum per a la comunicació entre el grup treballador i activista, creant una xarxa internacional forta pel demà
Per aconseguir aquests objectius cridem a la col·laboració amb informació, experiències, amb experiències, formes d'acció, perspectives i idees per a la resistència pràctica. També demanem ajuda amb la traducció i distribució d'informació, la creació d'un grup de traductors per ajudar a fer accessible a totes les persones la informació i de voluntaris per ajudar a imprimint i distribuir el butlletí a les seves comunitats locals.
Convidem a totes les persones interessades a involucrar-se en el grup de treball. Especialment et onvidem a participar en la Trobada Internacional durant el primer o segon cap de setmana de febrer del 2007. Encara no està clar el lloc de la reunió, però serà fora d'Alemanya. La reunió roporcionarà un espai per a que totes ens posem al dia i després puguem anar plegades. Per permetre la gent ser present tant a la pròxima reunió de planificació internacional com a les protestes a Alemanya proporcionarem informació real, pràctica i actualitzada sobre visats i viatges, i sobre si és possible ajudar a financiar els visats.
Aquest i molts altres projectes del grup de treball exigiran finançament, per això també cridem a totes les persones que puguin ajudar per augmentar els fons que necessitem.
Ajudarem a dur a terme el procés així com a què les accions siguin tan obertes com sigui possible, coordinant i proporcionant informació clara i pertinent així com maneres fàcilment accessibles de comunicar-se.

Volem canviar el món, no només per als nostres nens, també per a nosaltres!

Cridem a la participació per tal de d'aquesta mobilització sigui un altre pas, una altre clau al taüt del capitalisme internacional.



contacte per al grup treballador internacional: g8-int ARROBA riseup.net
mailinglist de mobilització internacional: g8-int ARROBA lists.riseup.net

www.gipfelsoli.org
http://dissentnetzwerk.org/node/8
Mira també:
http://www.gipfelsoli.org
http://dissentnetzwerk.org/node/8

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat