Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Les Festes alternatives de VilaDeKans canvien d'ubicació
05 set 2006
Com cada any, des de fa 11 anys, es celebren aquest cap de setmana les festes alternatives de viladecans.
cartellfestescolor2006.jpg
Esperem que us animeu (a qui no li toca pencar esclar) a passar una bona estona amb un divendres de grups locals en el que reapareixen mites com txiko morao i 7grillos, ademes dels debutants sumas i krestas i l'omnipresent mobilettes.

Dissabte un grup de luxe anomenat Ariabascia vindran desde l'illa mediterranea de Sardenya per fer-nos gaudir del inusual cross over juntament amb dos grups amb denominació d'origen HC de la Roca (afganistan ye-tes i el mal ja esta fet) i els Geriatric youth vinguts des d'euskadi. I per amenitzar realitzarem un bingo antirepressiu i un brindis per recordar a aquelles persones que viuen en la foscor del sistema penitenciari

I per acabar diumenge combinem Hip-Hop des del poble vei de Kastefa, una mica de rumba fusió amb Ritmo Urbano i ska bailongo a càrrec d'Igitaia amb correfocs de diables de viladecans pel mig per baixar el tel·lo fins l'any vinent. Aixo si, amb la presencia de la plataforma salvem oliveretes per fer difusió de l'oposició a un dels majors actes pseudoterroristes de l'ajuntament.

Aquest any, pero, canviem d'ubicació: Ens situarem davant el camp de futbol al passeig de la torre roja. Per arribar agafeu la c-32 fins a la sortida viladecans- st boi i a la cruilla direccio viladecans. Ja al poble, a la primera rotonda gireu a la dreta i busqueu per aparcar. Busqueu una torre medieval de color roig (torre roja) i estarem just al darrera.
En transport public bus fins a la pl. Europa i camineu direcció St Boi (el nocturn es l'N14 i N16 que surten des de pl Catalunya de BCN cada mitja hora).

Us hi esperem.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat