Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Barcelona: Denúncia per agressions i fals testimoni contra els mossos d'esquadra
05 set 2006
Dos membres de la comissió de la Festa Major Alternativa de Sants han denunciat als mossos d'esquadra per agressions i fals testimoni. Durant el judici que ha quedat vist per sentència al jutjat d'instrucció 23 aquest matí a Barcelona.

Enviat el 2006-09-04 16:35:13 per Liberinfo - Redaccio liberinfo.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2634&mode=thread&order=0
Els dos organitzadors de les festes imputats pels Mossos d’Esquadra durant la celebració d’enguany, acusats de resistència i desobediència als agents de l’autoritat, deslluïment de béns immobles privats i amenaces han declarat que els mossos d'esquadra van provocar lesions a un d'ells tal i com han corroborat amb el corresponent parte mèdic i les visibles conseqüències de l'agressió a l'espatlla d'un d'ells.
Un dels organitzadors ha aportat un document signat pel gerent del districte de Sants on ell figura com a representant de l'Assemblea de Barri de Sants e interlocutor amb el Districte de Sants. Durant la declaració ha presentat denúncia contra l'agent amb número de placa 12600, al que ha acusat de fals testimoni, ja que mai va proferir cap amenaça contra els agents tal i com aquest mosso va fer constar a l'atestat.
Els fets es remunten al passat 24 d’agost, quan una parella d’agents de paisà va entrar a l’espai de festes i va encarar-se a un jove que es trobava decorant la plaça amb un mural reivindicatiu sobre una planxa de ferro que es trobava dins el recinte festiu. Finalment el jove va ser agredit, reduït i detingut. Les causa judicial per fals i testimoni i la denúncia dels mossos contra els organitzadors han estat acumulades i es derimiran en la mateixa sentència. La denúncia per les agressions dels mossos ha estat apartada i es veurà en un procediment judicial paral·lel.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona: Denúncia per agressions i fals testimoni contra els mossos d'esquadra
05 set 2006
Estos chavalitos!!!
Nadie le dijo a los agentes que habia un pacto por el cual ha cambio 24.000 euros, las fiestas alternativas serian tranquilas y los policias tendrian vetado el paso.
Si es que me los tienen mal informados.
Re: Barcelona: Denúncia per agressions i fals testimoni contra els mossos d'esquadra
05 set 2006
calla tonto del culo que solo dices gilipolleces!. Poli de mierda

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more