Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : pobles i cultures vs poder i estats
Jo també vull un estat propi!!!!
04 set 2006
Crida a la blogosfera sobiranista !!!!

Tenim quinze dies, qui vulgui afegir-s'hi, per fer-ne difusió. La proposta va dirigida a tothom que publiqui escrits i que tingui previst fer-ho la setmana del 4 al 10 de setembre. Bé sigui en la blogosfera o bé en la premsa diària o setmanal, nacional, comarcal o local.

Es tracta, simplement, d'encapçalar els escrits amb un títol determinat, independentment del seu contingut. El títol proposat és "Jo també vull un estat propi".

Amb aquesta iniciativa es busca un cert impacte en l'espai comunicatiu català a fi que l'opció d'un estat propi per a Catalunya hi sigui tractada amb normalitat, com una opció més, especialment en un moment en què s'acaba d'aprovar un nou estatut.

La proposta vol ser transversal. S'hi pot adherir tothom al marge d'afinitats partidistes i de matisos de calendari o de procediment. Les persones que publiquin més d'un article aquella setmana, com és el cas de molts blocaires, poden fer servir el mateix títol cada dia afegint-hi únicament una numeració en xifres romanes i entre parèntesi.

No cal fer constar enlloc l'adhesió explícita ni la procedència de la iniciativa, tot i que estaria bé comentar que ha sortit de la blogosfera. No faig la proposta per cap interès personal sinó perquè penso que pot tenir efectes positius en la repercussió social dels blocs, en la normalització de la via sobiranista, en la cohesió de l'independentisme i en la diversitat d'opinions que tot espai comunicatiu hauria de reflectir.
Mira també:
http://catalunyapersempre.blogspot.com/
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/24039

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jo també vull un estat propi!!!!
04 set 2006
de veritat es tan important ser un estat. No seria millor ser lliures sense estats?????
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
04 set 2006
em cago en catalunya. així, alt i clar. a prendre pel sac! vull una societat digne per viure-hi, el nom se me'n refot.

al·lucino amb les notícies amagades a indymedia i les que no ho són. el criteri deu anar en funció del grau de birres que porteu al cos, sinó no s'entén.
Tú ets tonto
04 set 2006
Mira que són pesats els jerkis. El més important és la dignitat amb que les persones viuen, un altre debat és si milloraría la nostra dignitat amb la independència... home! depèn de com es faci, actualment la majoria de comunitats on la vida es més barata viuen tenen millor sanitat, millor... bla bla bla, tot aixó és veritat, però bla bla bla. ¿perquè? perquè per tenir una independència a la burgesa o a la reformista potser acabem pitjor.

els catalans som la terra de molt plorar i mai fotre brot (o sí, però el plorar ke no falti). Vegi's l'estatut.¿No vols dir que amb més competències i amb els quartos per pactar ens anirà pitjor si en pactem menys?

pffffff... no n'aprendrem mai
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
04 set 2006
Al final els independentistes rebem per totes bandes, deu ser k la nostra opinio no val per a res, els amos d la veritat absoluta decideixen per nosaltres.
Aixo és tot un aventatge, aixi no m'he d preocupar per a res, millor un estat espanyol, k em negui el k soc, llengua i costums etc etc etc, k un estat català k tot i negar coses com tots em deixaria més llibertat en una cosa k per a mi es important... o tot o res? mes ben dit, o tot lu teu o re? plas plas apls, molt be doncs.
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
04 set 2006
Jo soc independentista i no vull estat, ahlhora qu eno em cago en Catalunya, prefereixo els Països Catalans.
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
05 set 2006
Vull reivindicar els països txarnegos que representarien les 3/4 parts del que representa Calalunya. I vull la indepèndencia de Txarnelandia de Catalunya.
Visca Txarnelandia, fora Catalunya
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
05 set 2006
A la mierda catalunya, l'honorable dels pebrots, la moreneta, el pi de merda que porta anys mort, el barça, la caixa, els castellers assassins, la jota en círculo y tot el que faci referència a una identitat nacional, tradicionalista i reàccionaria.

Fiu.....ke agustiko me kedao.
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
05 set 2006
txarnego, tu no saps calcular.

i parla per tu, jo sóc xarnego i independentista, com tota la meva família.

rumba catalana o mort !
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
06 set 2006
Els països sense Estat propi com el nostre són com els inmigrants sense papers. Una nació sense la legitimitat jurídica d'un Estat propi difícilment podrà sobreviure al neoliberalisme i al genocidi de la diversitat de cultures/llengües/valors.Per què alguns, defensors del neoliberalisme-capitalisme sempre ens exigeixen als catalanets de ser solidaris amb el "resto de españa"(i, si no, automàticament ens acusen de feixistes, com si la solidaritat no fos, per definició, voluntària!!) i ells no ho són normalment amb ningú, i es queixen del repartiment de la riquesa-augment d´impostos pels més rics. És que hem de ser sempre criats de tothom?.

I quina demagògia és aquesta de molta "esquerra independentista" que reclama el dret d'autodeterminació i rebutja un Estat Català?. Totes les independències s'han dotat en forma d´Estat: Irlanda, Marroc, Noruega, Groenlàndia, Algèria, Eslovàquia...Per què aquests neguen l'Estat a Catalunya? Una autodeterminació sense dret a Estat propi és com expulsar els immigrants sense papers. Una autodeterminació sense dret a Estat propi és una trampa i una entelèquia de colonitzats. Independència és interdependència.
Re: Jo també vull un estat propi!!!!
06 set 2006
N'hi ha que sou idiotes amb ganes a més. Una iniciativa que hi ha i la tireu pel terra. Que en sou de burros alguns. Endavant amb la lluita, també per la blogsfera.
Sindicato Sindicat