Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Vilafranca] Zones blaves, municipalització!
28 ago 2006
Referèndum ara!
feste_sentir.jpg
full_signatures.pdf
full_signatures.pdf (277,09 KiB)
El proper mes de setembre, finalitza la concessió de les zones blaves d’aparcament que l’Ajuntament va cedir a l’empresa privada SABA. Segons un estudi que ha realitzat el mateix equip de govern (PSC+ERC+ICVerds) gestionar directament des de l’Ajuntament les zones blaves de Vilafranca ens podria aportar als vilafranquins/es entre 300.000€ i 600.000€ anuals nets que s’afegirien a les arques municipals, incrementant els ingressos de l’Ajuntament sense augmentar els impostos dels ciutadans i ciutadanes de Vilafranca.

Veient la viabilitat que té la gestió directe de les zones blaves per part de l’Ajuntament i la més que qüestionable qualitat dels serveis que ens està oferint SABA, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) vàrem presentar una moció al Ple Municipal del mes de juliol, demanant que les zones blaves fossin gestionades per l’Ajuntament i no per una empresa externa. Incomprensiblement l’equip de govern (PSC+ICVerds+ERC) van votar en contra d’aquesta moció.

Per tot plegat, i acollint-nos al que preveu el Reglament Orgànic Municipal (ROM) hem engegat una campanya de recollida de signatures per a demanar per al proper Ple Municipal del mes de setembre, que l’Ajuntament realitzi un referèndum vinculant per a saber l’opinió dels ciutadans i ciutadanes de Vilafranca sobre aquest tema, donat que els beneficis d’aquesta gestió són molt importants i per tant és necessari saber què vol fer el poble de Vilafranca, si cedir la gestió a SABA o gestionar-ho directament des de l’Ajuntament.". El referèndum constaria d’aquesta pregunta:

Vol que l’ajuntament gestioni les zones blaves directament i que no concedeixi l’explotació a una empresa privada?

Els sotasignants, recolzem aquesta iniciativa i demanem a l’Ajuntament de Vilafranca que realitzi un referèndum vinculant, per a saber si els ciutadans i ciutadanes de Vilafranca volen que l’Ajuntament gestioni directament les zones blaves.
Mira també:
http://www.cupvila.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vilafranca] Zones blaves, municipalització!
28 ago 2006
...és una vergonya el que estan fent aquests autoanomenats socialistes, ecologistes i catalanistes. No entenc com hi ha gent que encara els vota. Algú em pot dir alguna santa diferència entre aquest govern i l'anterior? Perquè ous poden votar en contra d'aquesta moció que crec, crec, que estaria més a l'esquerra que a la dreta? Algun votant d'aquests tres partits em podria respondre o dir que en pensa?

merci.
Que curiós... que curiós...
31 ago 2006
No em sorprèn gens de veure que mentre a BCN hi ha gent que (autoanomenant-se d'esquerres) acusa la zona verda de recaptatòria mentre l'esquerra de la resta del país fa allò propi: demanar més mesures recaptatòries públiques.
A su salú!
Darth Vader
Sindicato Sindicat