Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: sexualitats
Judici per agressions homofobes en Alacant
28 ago 2006
En el termini d'un mes des que es produïren aquestes agressions, s'ha celebrat el Judici de Faltes en el Jutjat d'Instrucció nombre 1 d'Alacant. L'agressor no s'ha presentat al mateix, però ha estat condemnat a 20 dies de multa de 6 euros cadascun.
decideta.gif
El passat 27 de juliol, J.F.G. passejava juntament amb dos amics i el seu gos quan van ser assaltats per un grup de persones en el Passege Gómiz d'Alacant, al costat de la platja del Postiguet, que els van insultar i van retenir durant més de mitja hora, mentre passaven altres persones per la zona. L'agressió va ser verbal, amb insults homofobs intentant ridiculitzar als agredits, i fins i tot en algun moment física, amb diverses empentes i cops lleus. Aquestes persones van retenir durant més de mitja hora a les víctimes, fins que finalment van poder cridar a la Policia Nacional, qui van acudir i van identificar als agressors, i posteriorment van acompanyar als agredits a posar la corresponent denúncia.
Avui dia 24 d'agost s'ha celebrat Judici de Faltes en el Jutjat d'Instrucció nombre 1 d'Alacant per les agressions denunciades per J.F.G. En la sentència s'ha condemnat a la persona denunciada com autora d'aquesta agressió a 20 dies de multa de 6 euros cadascun. Aquesta persona acusada no s'ha presentat al Judici. Juan Antonio Férriz, president de DecideT i present en el Judici juntament amb altres membres de l'associació, afirma que “l'important no és la sentència dictada, sinó que hem pogut comprovar que la Justícia defensa a les persones que han patit qualsevol tipus d'agressió, en aquest cas de caràcter homófob�. J.F.G., la persona denunciant, afirma que “solament espere que aquest cas servisca per a animar a altres persones que els haja passat el mateix que a mi que denuncien�.
L'Associació DecideT té pendent una reunió amb Subdelegació de Govern per a comentar sobre aquest cas i altres de similars característiques perquè es treballe a nivell policial sobre això. També animen que qualsevol agressió homófoba siga denunciada perquè d'aqueixa forma, es puga actuar contra aquestes persones.
Mira també:
http://www.fagc.org/
http://www.decidet.org/index.php?option=content&task=view&id=146&Itemid=2

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat