Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Ja va sent hora de que els gais no acceptem més agresions
27 ago 2006
En els últims temps s'han tirat endevant lleis i projectes de tot tipus favorables als drets legítims innegables i inqüestionables objectivament dels gais, bisexuals, lesbianes i intersexuals. Com més terreny guanyem i més reconeguts i defensats veiem els nostres drets, més augmenten el nombre d'agresions d'arrel feixista comeses sempre curiosament per persones heterosexuals. Casualitat? la cosa és que fins ara violència homofòbica i agresor heterosexual és una combinació que s'ha donat sempre. Penso que els heteros...alguns..molts...masses..entenen que el fet que nosaltres tinguem un espai pròpi, uns drets propis suposa una negació de la seva hegemonia, de la hegemonia de la heterosexualitat com a normalitat...si els gais, bisexuals, lesbianes i intersexuals així com els i les transexuals veiem reconeguts els nostres drets la heterosexualitat i la seva moral represora i unificadora ja no apareix com a única opció, i això els espanta....pobrets. Mireu..em dirigeixo a tots els gais, lesbianes, bisexuals, transexuals i intersexuals que visitin indymedia...ja va sent hora de que no acceptem com a quelcom normal que ens agredeixin pel carrer, no és normal que per anar amb un noi pel carrer o amb una noia les lesbianes o canviats de sexe els transexuals, haguem d'acceptar que això passa i és normal. Els desviats són els feixistes heterosexuals que gaudeixen d'un excés de llibertat en societat per fer aquest tipus de coses. I altanto...quan dic que hi ha un excés de llibertat, penso que el tenen només aquells que duen a terme aquestes agresions, no pas tots i totes. Pero siguem realistes, des del punt de vist cultural i antropològic, l'homofòbia és una de les bases sobre les que s'assenta el concepte clàssic d'heterosexualitat. Parlar d'heterosexualitat implica necessàriament parlar d'homofòbia. Des del punt de vist cultural és així. L'heterosexualitat només s'entén a si mateixa com a opció única i només pot definir-se basada en l'odi i el rebuig a l'efecte i al desig sexual i als actes sexuals entre homes així com també entre dones. No hem de permetre més discursos buits. Mentre les lleis les facin els heterosexuals nosaltres no tindrem el nostre propi espai legal. I tampoc hem de continuar en la linia del mimetisme, la cultura gai no pot estar asentada en imitar els paràmetres heteros modificats per al món gai, hem de construir els nostres pròpis referents. Només els gais entesos de forma autoconscient amb consciència de grup social oprimit per una majoria heterosexual estem capacitats i estarem preparats per a canviar realment les coses. I la història ens demostra que per a que els oprimits tinguin llibertat els opresors han de veure reduïda ni que sigui parcialment la seva. Les coses clares.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja va sent hora de que els gais no acceptem més agresions
27 ago 2006
Estoy de acuerdo en que las personas agrdidas por el fascismo han de defenderse y repeler esas agresiones empezando por sí mismos. Ésa es la actitud a seguir a mi punto de vista y no lloriquear a la policia para que nos proteja sin hacerlo nosotros.
Pero me parece que en lo de la heterosexualidad has meado fuera de tiesto pero tres pueblos, chaval.
Parece mentira esa heterofobia. Que te gusten únicamente las personas de otro sexo no tiene nada que ver con que seas un fascista, un totalitario que quiera imponer nada, ni un reprimido sexual.
A ver si esperáis que tengamos casi que pedir perdón por ser hetero, por lo que a mí respecta puedes esperar sentadito, chaval.
Salud.
Re: Ja va sent hora de que els gais no acceptem més agresions
27 ago 2006
hala hala,

texto recomendado: heterosexualidad obligatoria (adrienne rich) y el pensamiento heterocentrado o cualquier otro texto de monique wittig.
que aproveche
Sindicato Sindicat