Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : especulació i okupació
que parin les grues
25 ago 2006
Tant sols comentar que a la nostra població, els especuladors hi volen fer més de 600 xalets, i que aviat enlloc d'un poble tindrem una ciutat, el nostre estimat poble és Sant Pol de mar i res, ens presentem a tots, i des d'aquí us anirem informant de la nostre lluita. el nostre web és:

http://santpolunpoble.ppcc.cat

i si per barcelonaindymedia volta algún santpolenc despitat o més gent de l´Alt Maresme que vulgui col·laborar ja sabeu, passeu-vos per la web i digueu-nos.

santpolunpoble ARROBA hotmail.com


vinga salutacions !

CONTRA L'ESPECULACIÓ I L'ESPANYOLISME EL MARESME EN LLUITA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: que parin les grues
25 ago 2006
Que hi de dolent? Especulació? Pots especificar com i en quins termes. Vendre els pagesos les terres és especular? Que cony hi pinta "l'espanyolisme" en tot això. Casi segur que els constructors deuen ser catalans. Heu preguntat als botiguers y al sector turístic si els interesa els creixement del poble? Menys alucinacions i més treballar en positiu. O és que el "poble" no ha crecut gens des de fa uns 50 anys. Potser on viviu, abans eren cultius? El més fàcil és protestar per tot.
Re: que parin les grues
25 ago 2006
lo d'espanyolisme sembla gratuït.

Pots explicar més lo dels 600 xalets?
Re: que parin les grues
28 ago 2006
hi ha gent que esteu tant acostumats a l'asfalt i el formigo que els projectes constructors d'en Nadal al vostre costat queden curts. Es ben trist. I ben fastigosament urbanitzat que esta quedant aquest pais. Molt d'"ecologisme" de tofu i pa integral i s'ho carreguen tot i veieu el dit en lloc de la lluna. Quin fastic. Visca Marbella, Benidorm i LLoret.
Sindicat Terrassa