Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Esglesies amb pell fina
25 ago 2006
L'Associació de Policies Gais en investigació antireligió
L'Associació de Policia Gai (GPA) s'està investigant després que afirmés que l’aument dels atacs homofobics era a causa de determinades creences religioses.
god.jpg
Una publicitat, que mostrava una Bíblia prop d'una basa de sang sota l'encapçalament "en nom del pare", apareixia en el suplement d'un diari nacional.
Scotland Yard deia que la investigació "se centra en si la publicitat constitueix un delicte de fe."
El GPA es negava a comentar mentre la qüestió estigui sota investigació.
La publicitat apareixia en el suplement de Diversitat del diari Independent 29 de juny, dos dies abans del gai euro-orgull i desfilada de lesbianes a Londres.
Manifestava: "Durant els 12 darrers mesos, el GPA ha enregistrat un augment d'un 74% en incidents homofobics, on l'únic o principal factor que motivava era la creença religiosa de l'autor."
El GPA es formava el 1990 i té membres en les 52 forces de policia de l'UK.
Scotland Yard diu que la investigació era demanada per una queixa. Un portaveu de GPA deia que eren conscients que la policia havia rebut una queixa en relació amb la publicitat.
En un comunicat de premsa l'Associació de Policia Gai. Defensa la publicació de l'anunci d’una bíblia sagnant, mentre intenta tranquil•litzar als grups religiosos recordant lis que no estava atacant totes les religions, etc.
Aquí teniu el comunicat:
En aquests darrers anys i mesos, la comunitat gai ha experimentat atacs de campanyes vociferants i homofobiques per part d'extremistes religiosos, frenètics en el seu desig d'evitar que els gais tinguin els mateixos drets legals, llibertats i proteccions, algunes d’elles es van concedint.
Perversament aquests grups utilitzaven la seva creença religiosa com justificació per demanar excepcions discriminatòries dins de legislació d'igualtats, com la Igualtat de Feina (Orientació Sexual) Regulacions 2003 i Provisió de Bitllet de Béns & Serveis. També feien campanya activament en contra d'una majoria d'edat igual per tothom, l’aixecament de la prohibició per ha gais i lesbianes en els serveis armats i darrerament la introducció de L'Acta de Societat Civil 2004. La influència, encara que decaient i residual, de certs grups de fe no es pot subestimar. La seva determinació de privar gais i lesbianes d'igualtat social s'ha de reconèixer com a divisòria i trencadora de la cohesió social, de la que gais i lesbianes son una part integral. Era perfectament acceptable que el servei de policia contribuís al debat i formació del greu delicte.

Ara el cap del GPA ha rebut una amenaça de mort:
El remitent del correu electrònic a Ch Insp Cahill demostrava que sabia on vivia l'oficial incloent-hi el seu codi postal. També li deia a l'oficial "et fulminare en el nom de Déu" el correu electrònic també deia que "els" seus "dies en aquesta terra estaven comtats".
Clara demostració de l’encert de l’anunci de la bíblia sagnant?


"Fins que la investigació s'hagi completat no farem comentaris sobre aquesta qüestió", deia un portaveu de GPA.
Història des de LES NOT�CIES DE BBC:
news.bbc.co.uk

Es increïble la finura de pell que tenen les esglesies quant desprès de fer campanyes plenes d’odi contra la comunitat GLT, se les senyala com a responsables ideològiques de les agressions homofobes

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat