Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Mallorca fa flamada contra la privatització de la costa
15 ago 2006
Els tams-tams de la tribu travessen Mallorca de banda a banda amb un sol missatge: LA COSTA ÉS DE TOTS! Dissabte dia 19 tothom a la Platja de Sa Marjal de la Costa dels Pins a defensar la zona pública marítimo-terrestre que ara des de dins despatxos de Madrid que no coneixen la mar més que en pintura i damunt un mapa ens volen robar. Mallorquins! Mallorquines! A Son Servera falta gent!


Ens costa que arreu de Mallorca es multipliquen les iniciatives espontànies de llogar autocars, fer pancartes, repartir fulls i pamflets, cercar artefactes que surin (matalassos de plàstic, rodes d'auto, bots, zòdiacs, posts de surf...)... Encara falten quatre dies per a la gran cita i Mallorca, bull, bull, bull....



Avui vos reproduirem un full que l'ASSEMBLEA PER SANT JOAN ha fet arribar a tots els seus associats convocant-los a la concentració. Això només és un petit exemple ja que ens ha arribat que per Inca, Felanitx, Petra, Vilafranca, Capdepera, de Son Servera no cal ni parlar-ne, Manacor, Pollença, Santa Margalida, Porreres, Llucmajor, Andratx, Búger, Sencelles, Consell, Santa Maria, Ses Salines, Sant Llorenç, Artà, Algaida, Sineu, Palma, Calvià, Campos... la gent s'està organitzant.



Dissabte dia 19 d'agost la dignitat i l'orgull de Mallorca està en joc amb dues cites de presència imprescindible:



1.- Entre les 11 hores i les 15, tothom a la Platja de sa Marjal de la Costa dels Pins per denunciar i aturar l'inici del procés de privatització de la costa mallorquina.



2.- A les 20 hores, tothom al monestir de la Real per fer costat a la Plataforma que s'oposa a la destrucció de l'entorn del monestir a mans d'especuladors i destructors de la mare terra.



Feis córrer la veu!



Passau aquest missatge a totes les vostres amistats!



Emprau els nous tams-tams electrònics!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat