Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Palestina, Afganistan, L’Iraq, Líban, Síria, Iran…?
15 ago 2006
L’estat d’Israel -el dret del qual a existir ningú discuteix en la CE- en els seus orígens i des del seu propi naixement, s’assenta i consolida com un estat que fa de la guerra i el terrorisme la seua raó d’ésser i la seua carta de visita, dels canons i la mantega la seua diplomàcia. El lobby jueu, utilitza el seu poder financer i els mitjans de comunicació que controla, per a mantenir viva -en tot moment i lloc- la memòria i el complex de culpa dels europeus per la persecució dels jueus des de l’Espanya dels Reis Catòlics i la Croada feixista contra la República comunista-judeo-masónica, fins a l’horror de l’Holocaust perpetrat per l’Alemanya nazi amb la còmplice passivitat de la molt Catòlica i Calvinista, Covarda i Puta Europa que mirava per a altre costat quan no col·laborava directament amb els nazis (a França Pétain i Pierre Laval) o deia AMEN! (al Vaticà Pío XI i Pío XII). El lobby jueu va saber i sap encoratjar i utilitzar la ideologia política-religiosa que dota d’identitat i cohesiona una comunitat de creients arreu del món. És proverbial la capacitat de treball i de sacrifici, l’olfacte, disciplina i intel·ligència dels jueus, altra cosa és el com usa i abusa de les seues innegables qualitats el lobby sionista d’USA-Israel a l’engalipar al seu poble i traure un bon partit en el seu propi benefici. Un jueu és capaç de vendre gel als esquimals i arena als beduins. El Gran Capital no té pare ni coneix mare i trau profit de totes les guerres, catàstrofes naturals i tragèdies humanes, caiga qui caiga, mora qui mori en el nom de Yahvé o Al·là.
Israel, fa el que vol gràcies al paraigua protector dels seus padrins d’EEUU i d’Anglaterra, es riu de la Lliga Àrab i dels seues propis ciutadans. Israel s’autojustifica i es fa perdonar tots els seus crims, els polítics -contra la resistència- i els civils contra la població indefensa utilitzant i explotant -com ningú- a través de la literatura i el setè art la seua condició original de poble mil·lenari triat per Déu, sense territori ni estat que li protegisca -en la diàspora- de les persecucions patides al llarg de tota la seua història. Israel fa la guerra preventiva en legítima defensa, el seu exèrcit és el valent sentinella que vetla per Occident i defensa la nostra seguretat i frontera de l’atac de les hordes de l’Islam. Bush, Blair, Olmert, proven a Beirut, Tiro i Sidon el seu poder de destrucció i dissuasió per mitjà del terror, utilitzen la guerra per a renovar cada X temps els seus stoks d’armes i mantenir la seua hegemonia polític-econòmic-militar, mentre la família multiplica els seus beneficis amb el control i explotació de l’or negre i l’or blanc (l’aigua) i reconstruint el prèviament destruït.
David, és avui el jove palestí que s’autoimmola en la seua ràbia i comprensible bogeria en els carrers de Tel-Aviv després de desafiar amb la seua fona i un grapat de pedres al poder omnipotente i omnipresent de qui no fa concessions. Els néts de Sansó aixafaran amb el foc de Déu a qui com les sobres de la seua taula colonial abans que cedir-los un forn de llenya i un metre de sòl. Israel sap manipular el llenguatge, sap provocar i utilitzar la desesperació de qui han perdut; terra, casa i família i només els queda l’odi i la seua maltreta vida per a intentar venjar-se del botxí de somnis i ànimes innocents. El lobby jueu, riu i agraeix les pessigolles, no li importa sacrificar un i cent peons si això li permet arribar a els seus objectius i cobrar-se per cadascun dels fills de Josué, mil ulls i mil dents dels fills de Saladí. Un soldat israelià segrestat, un número premiat de bonoloto per a poder bombardejar, envair i annexionar-se nous territoris sense parar-se davant ningú ni davant res, siga l’ONU o el genocidi dels qui res tenien ni deuen als jueus. Si l’Alemanya nazi haguera pagat el seu deute amb Yahvé, lliurant l’estat de Baviera i Munich com cabdal para refundar l’estat d’Israel, avui, segur que Bush, Blair i les Petrolieres no tindrien al General Custer voltat pels Sioux a Bàssora i Bagdad ni un fort atòmic en territori comanxe. Israel, seria avui un estat lliure i prosper, la sana enveja de la CE i de Suïssa, el far mundial de la ciència i la tècnica. Els jueus, viurien immersos en el seu mitjà natural, creixerien en pau, serien estimats i estimarien als seus germans semites honrant la memòria dels seus pares i al gènere humà.
Però en el 1917 (declaració de Balfour) Anglaterra ja sabia el que volia, i ho va fer sense importar-li el futur de Palestina. EEUU necessitava i necessita en el Pròxim Orient, un aliat polític dotat d’un exèrcit modern i potent, bé armat i sense ànima, capaç de defensar fidelment els interessos de l’Imperi, el control i explotació dels recursos hídriccs i de les reserves de petroli i de gas que mouen els fils i són el motor de l’economia mundial. Tot la resta són qüestions sense rellevància, els xiquets del Líban morts en la falda de les seues mares, són pura estadística, els morts no compten si no compten amb l’Américan Express. Bush, Blair, Aznar i Olmert pretenen esborrar de la faç de la terra les civilitzacions més antigues i cultes del món habitat, aquelles que van aparèixer en la terra banyada pel Tigris i l’Eufrates cinc mil·lennis abans de l’era cristiana. Pobres i trists clons sionistes de l’esperma d’Adolf Hitler i els òvuls d’Eva Braum conreats en el bunker del Pentàgon i empeltats en els úters de les majors bacones -no putes- d’Israel, la CE i els EEUU. No són déus, són cagarrutes de l’Imperi, excrements d’una vaca i una rata, cucs de barracot de fira, els majors imbècils i criminals del tercer mil·lenni.
La coartada del 11-S li serveix a EEUU per a ocupar Afganistan i conrear opiácees fins sota el llit del seu virrei. Sadam, l’ogre que jugava fent catxa amb tancs de cartó pedra va ser l’excusa ideal per a saquejar els museus i l’or negre de l’Iraq, i fer d’un estat prospere i segur, laic i modern, un santuari terrorista, un estat desmembrat, en fallida i a la vora de la guerra civil, on la resistència es nodreix de la humiliació i l’ànsia de venjança enfront del terrorisme USA. Els morts, en Qana, en Mullaitivu (Sri Lanka) o a Àfrica, avui, més que mai, són civils innocents, víctimes d’una mateixa GUERRA. L’alt el foc, sent una bona notícia, un respir per al Líban i un baló d’oxigene per a Israel, és una taceta de porcellana que penja del fil que tallarà quan li convinga, la mort que viu de la guerra. Avui, Bush i Olmert, passen -temporalment- pàgina en el Líban -destruït- i centren la seua atenció en els plans dels seus generals per a atacar Síria i Iran. Cosa certa i que faran amb la benedicció del seu déu i la complicitat del Papa de Roma, si els ciutadans de la “molt Puta i Covarda Europa� indiferents al dolor aliè, seguim acariciant el nostre llombrígol. Ho faran, si no defensem activament el nostre dret a viure i viure en pau amb nosaltres mateixos i amb els altres. Bush, Blair, Olmert, prosseguiran la seua missió divina, si no parem la seua ofensiva mediàtica denunciant els seus criminals propòsits a través de la XARXA i per tots els mitjans al nostre abast. Ho faran, si no ocupem els carrers i les places dels pobles i ciutats de tot el Llogaret Global per a assetjar -pacíficament- les seues pròpies casernes i ambaixades. Ho faran, si no els fem veure que, o paren la seua diabòlica maquinària de guerra o caldrà fer esclatar els seus propis arsenals, paralitzant la seua producció d’armes de destrucció massiva i les seues mines personals. Ho faran, si no els fem comprendre que no haurà ni refugi atòmic ni seguretat alguna per als seus so rosats i ventruts culs, no haurà ni futur ni tomba per a la seua absoluta i nècia bogeria. Ho faran, si no li fem veure a l’Imperi que les seues ales són de cera i els seus peus de fang, que tots els criminals de guerra més prompte o més tard seran jutjats i rebran el seu merescut càstig. Ho faran, si els homes, dones, xiquets i ancians no respectem i estimem la diferència que ens enriqueix i humanitza, alçant les banderes de la PAU i la LLIBERTAT, la UNITAT i l’AMOR.

Olivier Herrera Marín
http://annanoticies.com/2006/08/15/la-puta-i-covarda-europa-per-olivier-/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Palestina, Afganistan, L’Iraq, Líban, Síria, Iran…?
16 ago 2006
.... i aixi ens va, que la gran democracia de l'orient mitja i bla, bla, bla es dedica a matar mosques amb canons (milers de libanesos civils morts perque? hezbolla segueix activa i amb mes arrelament social). Aixo si han portat el Liban, com havien promes, a 20 anys enrera, la gran democracia d'Israel....es clar, si volem fem atemptats quirurgics amb l'exercit i si volem ens carreguem tot un pais
Sindicat Terrassa