Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Noticies Queeruption9 - per Mc Pick el 14/08/2006 ~ 12:04
15 ago 2006
Estava preocupat perquè no tenia ni idea del que passava a Israel i Palestina. El blog del Queeruption9 (http://queeruption.wordpress.com/) duia mes d'una setmana sense actualitzar i ningú em manava mails amb notícies. El cas és que com és facil d’imaginar, les queerupters estaven molt ocupades i sense temps d'escriure ni de posar al dia el blog.
queer%20israel.jpg
Ahir va terminar el Q9, després de 10 dias d'activitats, i he començat a rebre les primeres notícies. Si la cosa segueix així és mes que possible que me de temps a escriure un articulo per al Diagonal que surt el proper 31 d'agost (faré el possible, no és del tot segur). Mentre, us mano el que he anat enxampant.
La mani substitutiva del World Pride en Jerusalen (10 d'agost) se saldo amb una violència policial de nassos, amb l'excusa que algunes manifestants duien banderes palestines i libaneses, que estan prohibides a Israel (així és "la única democràcia d'Orient Mig"). La premsa sionista va vendre la moto que "manifestants contra la guerra van rebentar una concentració LGTB", ocultant el fet que aquestes manifestants contra la guerra eren queers. Els mitjans israelites no van parlar de la repressió policial ni gens d'això. Amb conte, que en els propers dies veurem en mes d'una web al moviment LGTB a l'estil de Peter Tatchel i altres mariques mediocres de dretes repetir aquesta versió dels fets.
El pitjor va ser dia següent en la segona manifestació que es va celebrar en Bil'in (Cisjordània) al costat de la resistència palestina. Podeu veure un documental curt i contundent en http://mishtara.org/hingus/?p=70 però si sou aprensius, les imatges són un poc forts (però no gaire). Catorze persones ferides entre internacionals, israelites i gent de Palestina, inclòs personal medic. El que disparen el soldats són bales recobertes d'una fina capa de cautxú i sal (per a augmentar el dolor), utilitzades per l'exercito israelià diàriament en Gaza i Cisjordània. Gens que veure amb "les nostres" pilotes de goma: són molt pitjors. El xaval que apareix ferit en el vídeo és israelià i és el qual mes greu està, es temia pel seu cervell i pel seu ull: ho ultimo que s'és que es recupera lentament en l'hospital, ja li han deixat de calmar, es comunica bé i ha recuperat la consciència i la raó però no recorda gens del moment en el qual li van disparar. La ferida li segueix dolent i tal vegada perdi visió per a la resta de la seva vida, però es temia que es pogués quedar en coma.
Aquí teniu un blog d'un xaval on si llegiu angles podreu saber mes detalls del Q9 i si no podeu veure fotos (la foto del turmell ensangonat és el seu propi turmell): http://joeskillet.livejournal.com/4813.html
Mira també:
http://joeskillet.livejournal.com/4813.html
http://www.fagc.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat