Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : educació i societat : sanitat : indymedia : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats : sexualitats : dones
¿Homofobia o Cristianofobia?
12 ago 2006
A la matrimoniofobia y con igual y mayoritario apoyo social europeo tendría la definición de Cristianofobia.
26 enero 2006

¿Homofobia o Cristianofobia?

Firmemente apoyados y agradecidos estamos los que apoyamos a la familia y a las raíces cristianas, a los 149 eurodiputados, entre los que se encuentran Jaime Mayor Oreja y Cristina Gutiérrez-Cortines, que se han opuesto a los 468 en el Parlamento Europeo a la declaración de implantación en Europa del "matrimonio homosexual". El Parlamento Europeo formado por aquellos eurodiputados que pretendieron hacernos comulgar con el Tratado Constitucional y que fue firmemente rechazado por el pueblo, ha dictado una resolución que define a la homofobia como âun miedo y aversión irracional hacia cualquier forma de homosexualidadâ?. Que lástima que el matrimonio y la familia como órgano superior a la protección de los derechos individuales, y base en la que se sustenta la sociedad y su futuro, no sea objeto de semejante protección. "Matrimoniofobia" según este concepto se definiría como miedo y aversión irracional hacia la unión entre hombre y mujer, como base para la generación de vida y base del bien social.

El vicepresidente de la Comisión, Franco Frattini, advirtió a los Estados miembros de que el Parlamento Europeo sancionaría a todos aquellos que no aprobasen los âmatrimonios homosexualesâ? y si esto no se cumpliera, la âhomofobiaâ? se convertiría en delito. La Europa de raíces cristianas es la de sus ciudadanos, no la de sus políticos en listas cerradas de los partidos, que demostraron las elecciones constitucionales. Criminalizar a la población por creer en la vida y el matrimonio no es más que un ataque a las creencias cristianas, base de la formación Europea.

A la matrimoniofobia y con igual y mayoritario apoyo social europeo tendría la definición de "Cristianofobia": Miedo y aversión irracional al Cristianismo. Cuyo dogma no incluiría per se, como no podría ser de otra manera, la criminalización del cristianófobo.

Esto debe ser objeto de una seria reflexión, como unas minorías sexistas imponen ideología a través de los instrumentos democráticos de gobierno. Europa de los ciudadanos y de los cristianos, ir contra ellos es el símbolo del fracaso de todo proyecto comunitario.

José Carlos Navarro Muñoz
Badajoz

posted by Israel Rodríguez, subdirector de DID at 11:52 PM

http://diarioindependientedigitalinternacion.blogspot.com/2006/01/homofo

Diario Independiente Digital & Internacional

http://diarioindependientedigitalinternacion.blogspot.com
Mira també:
http://diarioindependientedigitalinternacion.blogspot.com/2006/01/homofobia-o-cristianofobia.html
http://diarioindependientedigitalinternacion.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿Homofobia o Cristianofobia?
13 ago 2006
Solamente hay que ver los firmantes, entre ellos, este personaje vil llamado Mayor Oreja, cuya familia esta acusado de crimenes contra los republicanos, después del Golpe de Estado franquista.
Re: ¿Homofobia o Cristianofobia?
13 ago 2006
A diferència de l'homofobia que no té cap fonament la critianofobia ha estat fomentada pels propis cristians amb els seus crims contra la humanitat.

El cristianisme és un immobilisme violent que ataca de forma violenta a tot progrès de la societat. Així quan hi va haver indicis que la terra no era plana van optar per jutjar i torturar al valent descobridor. Aquest sols va salvar la vida degut a la seva fama, a que es va retractar en públic mentre deia amb veu fluixa "...però a pesar de tot és mou!". Sinó 'sarriba a retractar l'haurien cremat a la foguera, com a tants d'altres que varen tenir rao i la osadia de dir la veritat en veu alta.

Ara esl cristians estan emprenyats perquè ja no poden exercir una violència tan descaradas de forma pública i oficial. Tot progrès de la humanitat ha estat vist pel cristianisme com un perill i combatut de forma atroç. Sosl cal recordar el terrorisme que practiquen els integristes cristians americans contra les cliniques abortistes, les pallisses que reben els homosexuals per part dels seus extremistes seguidors, els neonazis espanyols que a diferència dels alemans creuen en Dèu tot poderos, els milers de morts que hi ha cada any degut a la infecció per SIDa que podrien haver estat evitats sosl amb un pel de sentit comú i la no beligerància d'aquesta secta tant poderosa contra els preservatius.

Sou uns falsos victimistes. Però el més greu és que en cap cas esteu respectant el missatge de Jesus, sols defenseu l'odi, la violència i l'abarícia més extrema, que formen part del legat de l'Escribà de Balaguer un dels darrers responsables de la corrupció del missatge diví per interessos eprsonals que va lligar el destí del catolicisme amb el del feixisme per sempre més.

Jo soc cristianofóbic, però en tinc motius. Ells són homofòbics i el seus motius sols són l'incomprensió i la incultura (i un xic d'interessos polítics i econòmics, doncs el discurs de l'odi ven molt entre certa gent de baixa cultura i molt de dogmatisme fomentat durant 40 (o potser 2000) anys de dictadura!).
Re: ¿Homofobia o Cristianofobia?
17 ago 2006
jo m'he decidit a que cada condó que empri el dixaré a la portes de l'esglessia com a protesta personal contra la postura clerical i contra la sida
Sindicat Terrassa