Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Hiroshima, Iraq, Palestina, Líban...
09 ago 2006
Aquest diumenge vam fer Paraules per la Pau, les concentracions antimilitaristes de cada primer diumenge de mes, ininterrompudes des de fa més de cinc anys, en què diem No als vaixells de guerra, No als exèrcits... mitjançant la creació d'espais de pau, art i vida. Aquest cop vam enllaçar Hiroshima, Iraq, Palestina, Líban...
noves tecnologies.jpg
taller de fanalets.jpg
els resultats.jpg
a on van surant.jpg
amb els missatges de pau.jpg
Imagen001.jpg
Imagen000.jpg
Imagen002.jpg
A l'acte d'aquest diumenge ens vam fer ressò de la crida internacional d'accions noviolentes de resistència civil per acabar amb l'ocupació d'Iraq. Una de les dates fortes de la campanya era el 8 d'agost (aniversari bombardeig Nagasaki). Nosaltres ho vam commemorar el 6 d'agost (61 aniversari bombardeig Hiroshima) enllaçant Iraq amb Hiroshima. Evidentment, en línia amb les concentracions dels dijous, va caldre recordar, també, Palestina i Líban, i, com sempre, vam recordar, també, els "conflictes" oblidats, aquells que ja ni són notícia.

Al matí, durant l'acte, vam fer un taller de fanalets de paper amb missatges de pau i a la nit els vam dipositar a la Font del Centenari, a Tarragona, recordant la cerimònia de les llanternes flotants que fan cada any a Hiroshima recordant les víctimes del salvatgisme premeditat.
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau
http://www.urban.ne.jp/home/tourou/index_e.html

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Bona Comparacio
09 ago 2006
Tambe es pot comparar Euskadi, Catalunya, Hiroshima e Iraq :)

O Gal.les, Escocia, e Hiroshima :)

O ara be Palestina, Syria e Iran :)
Sindicat Terrassa