Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
06 ago 2006
El sábado 4 de Agosto, acudimos felices a secundar el llamamiento de realizar acciones en todo el estado para apoyar a nuestros compañeros detenidos, torturados, humillados y encarcelados el pasado 4 de febrero, acusándoles de arrojar una maceta a un policía.
parawes.jpg
parawes2.jpg
El mismo 4 de agosto aparecía saboteado y decorado el Circulo Catalán de Madrid, una institución catalana dependiente de la Generalitat situada en la madrileña Plaza de España.

El sabotaje consistió en dejar inservibles las cerraduras de la puerta y el cajero automático de La Caixa (ese gran banco catalán que osa a meterse con Sergio LD) que estaban en el portal del Circulo Catalán. Así mismo, hicimos un murito simbólico en el medio de la puerta de los locales. A modo de decoración dejamos encima de esta âbarrera infranqueableâ? tres macetas en representación de cada uno de nuestros compañeros: Juan, Rodrigo y Alex.

Además, para que los dueños y trabajadores del Cercle Catalá de Madrid entendieran y apoyaran nuestra acción, dejamos varias hojas donde se podía leer: âEste establecimiento ha sido saboteado para exigir la libertad de los presos anarquistas encarcelados el 4 de febrero de 2006 en Barcelona. Presos que han estado en huelga de hambre más de un mes y que el gobierno de Joan Clos mantiene encerrados y sometidos a todo tipo de vejaciones e injusticias. La solidaridad no entiende de fronteras. Libertad presos anarquistasâ? Pedimos disculpas a Cercle por no haber dejado la nota escrita en Catalán y les aseguramos que pondremos más cuidado la próxima vez.

Que no se piense nadie que esto ha sido cosa de los fachas porque se está âdesmembrando Españaâ? como dice Rajoy. Hemos sido nosotrxs, unos anónimos anarquistas, quienes hemos realizado esta acción directa para mostrar todo nuestro apoyo a los compañeros detenidos y encarcelados que están siendo sometidos a todo tipo de humillaciones, de montajes, de mentiras, manipulaciones... Que están presos en las mazmorras del Estado asesino. Que sepan las instituciones catalanas, allá donde se encuentren, que no cesaremos nuestra actividad revolucionaria hasta que no sean puestos en libertad.

¡Que se extiendan los sabotajes!

¡Libertad persos 4-F!

Macetas por la anarquía
Mira també:
http://www.klinamen.org/article1350.html
http://www.klinamen.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
06 ago 2006
A mi poc m'importa, però us adoneu de fins a quin punt és rídicul el que heu fet? Perquè una onstitució estatal deixi anar un pres n'ataqueu una altra?

Bé res potser que reflexioneu perquè no heu realitzat accions contra el ministeri d'interior, o la conselleria d'interior o potser l'Ajuntament de Barna? Però el centre català de madrid? Ho trobo bastant estupid, inútil, i em sembla que això més que res és fer el ridicul!

Vosaltres no debeu pas ser gaire anarquistes, i si en sou ser anarquista avui res té a veure amb ser anarquista al 36. Quina falta de serietat, de sentit comú... El treballadors del cercle català sobretot fliparan, i solidaritzar-se, doncs m'imagino que ben poc, al contrari aconseguireu que molts pensin que sou uns bojos sociopates!
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
06 ago 2006
Mira tu que amb la de caixes i empreses catalanes que hi ha a Madrid aneu a atacar el Cercle Catala.
No defensare a la Generalitat, pero que carai i pot fer el Cercle Catala per els presos del 4-F!
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
06 ago 2006
Senyor LLibert i senyor Pere:

Poc importa que sigui el Cercle Catala, el ministeri de l'interiror o la conselleria d'interior. L'objectiu és fer difussió de la situacio dels presos. No es ni estupid ni inutil ni ridicul. Qualsevol accio de solidaritat es bona. Suposu que es facil criticar desdel teclat de l'ordinador, tancat a casa, segur, sense por... pero quants serien capassos de fer una accio de solidaritat com aquesta? Quants deixerien de queixar-se i parlar de revolució i començar a pasar a la pràctica? Pels vostres comentaris dubto que vosaltres deixeu la teoria i paseu a l'accio...

A més som anarquistes, qualsevol institució de l'Estat es el nostre objectiu, sigui espanyola, vasca, catalana o francesa. Penseu que per defensar la Generalitat sou d'esquerres o comunistes o revolucionaris? no pas!! Em sembla un un pensament totalment burges, de clase mitjana... Per tant, es que no heu entès res o no voleu entendre res?

Es fàcil queixar-se i teoritzar sobre "el que hauria de ser" des del sofa. Pero son pocs els q surten al carrer a lluitar!

ENDEVANT AMB ELS SABOTATGES

SOLIDARITAT REVOLUCIONARIA AMB ELS PRESOS!!

LLIBERTAT PRESXS!

SALUT
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Us escric des d'un ordinador, perquè que jo sàpiga, fins ara no he vist ningú contestar-los mentre està pel carrer fent accions (a menys que tingui un portàtil amb conexió per mòbil, i sincerament em semblaria molt poc anarquista...)

Per les contestes de Llibert i d'en Pere, el que jo entenc es que no s'està criticant el fet en si de fer accions directes, sino a on s'ha fet...
Suposo que la gràcia d'aquestes coses és mostrar a la llum pública de què es protesta, fer pensar a la gent, i intentar que es solidaritzin amb la causa...

Home, no sé... Mostrar, és evident que s'ha mostrat... però a Madrid??? No hagués estat amb molt més ressó si s'hagués fet a Catalunya? Perquè suposo que los del 4-F ho deu saber el 0,0001% de penya de Madrid, o sigui que el suport serà ben galdós... Evidentment, amb la mala imatge que tenim els catalans a Madrid, el que pensarà la penya d'allà és que som una colla de sonats... I demanar solidaritat al Cercle Català? Bé, per demanar que no sigui, però demanar-ho a qui li acabes de deixar la façana "guapa"... Com es penseu que s'ho prendran...? Es como si me follo a tu mujer y encima quiero que me felicites...
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
pere, llibert y cinisme son la misma persona, se nota por el estilo de redactado.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Mes que persona, jo diria que son la mateixa dioptria.
Sempre que hi ha hagut detencions i empresonats a grecia, italia, frança etc, els companys d'altres llocs arreu del mon, han fet en solidaritat, accions locals contra interessos del lloc a on els han detingut,institut italia, instituto cervantes, etc... Es el mateix que estan fent ara.
Salut.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Cinisme, Pere i Llibert son la mateixa persona. Fins i tot m'atreveixo a dir que es un poli o un fatxa. (bueno, és el mateix).
Hi ha una cosa que es diu solidaritat. Des de Madrid s'han solidaritzat i han atacat al Cercle Català de Madrid. Res més que això. Solidaritat
Una cosa que polis com la persona que es fa dir Cinimse, Pere i Llibert no sap que vol dir.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Doncs no no som la mateixa persona tros de burro. I si vols dir-ho així serà que som 3 polis!

La solidaritat està molt bé però aquesta ha de tenir un sentit. El que han fet aquesta gent és totalment estupid, però alguns pseudoanarquistes sou tan dogmàtics que ni us adoneu que no té cap sentit atacar a un tercer per aconseguir que un altre reaccioni!

Sou gilipolles i uns paranoics. No teniu ni idea del que feu, i precisament us critico perque us dediqueu a fer la feina bruta al sistema. I des d emadrid no es podien solidaritzar i atacar la seu del PSOE que haguès estat més lògic? O potser el ministeri d'interior? Repeteixo esteu fent el babau i el ridicul!

Pobres encausats que hagin de rebre suports com aquests! Em solidaritzo amb els encausats, i em cago amb la xusma que fa aquestes bestieses. Els heu fet el llit als pobres encausats, i feu el ridicul fins i tot davant de la gent que no dubtem de la validesa de l'acció directa (que som una minoria dintre una minoria!).
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Jo ara estic escrivint des d'un ordinador portàtil amb conexió de telefonia mòbil.

He llegit que això queda "poc anarquista", però no sé com fer-ho de diferent manera si estic al pic d'una muntanya.

En tot cas, a partir d'ara em dibuixaré una "A" d'anarquia al front, i compensaré el problema d'imatge anàrquica.

-----------

Sobre això del Cercle Català de la Generalitat, no sé si han triat més o menys encertadament, però en tot cas s'han posat a fer quelcom.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
el cert és que jo trobo que aquesta mena d'accions són CONTRAPRODUENTS per l'objectiu de treure al carrer a aquests nois innocents (que recordo que és l'objectiu final d'aquestes mogudes, em sembla) i tenen un claríssim caràcter ONANISTA per les persones que les realitzen.

dic jo que si l'objectiu que es vol es treure aquests nois al carrer el que s'hauria de fer és el que ja es fa com bonament es pot: xerrades informatives, accions PACÃ?FIQUES de DESOBEDIÃNCIA CIVIL. que sembla que no, però que estan informant dels fets reals que van passar i que estan sumant suports i simpaties per aquests nois. que és el que toca.

per no parlar de la qualificació GRATUïTA i ESTÃPIDA de "policia" a tots aquells que simplement no estem d'acord amb aquesta mena d'accions.

o el fet de barrejar aquesta mena d'accions (estúpides però inofensives) amb coses considerablement més perilloses (i molt més estúpides) com la col·locació d'un artefacte explosiu a la porta d'un INSTITUT de CULTURA on es fan CURSOS d'IDIOMES.

jo realment crec que determinada àrea llibertària de la ciutat s'està cavant la seva tomba però a tota velocitat.

de vegades l'estupidesa no té límits. accions com aquesta de madrid l'únic que fan és donar arguments als que cerquen culpables sense proves.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
Un saludo a los compañeros detenidos...LIBERTAD 4F.
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
07 ago 2006
vaya estupidez de accion
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
08 ago 2006
Tot el meu suport a l'acció. El cercle català de Madrid informarà a la generalitat del sabotatge, fent-los entendre que la solidaritat amb els detinguts arriba ben lluny.

A qui parla de que accions com aquesta no arriben enlloc que m'expliqui quines accions de desobediència civil han sigut efectives. També li pregunto quin tipus d'accions són acceptables, les que no generen culpables potser? les que entren dins la tolerància democràtica?

Si segellar una porta i posar un mur amb tres tests és pseudoterrorisme no vul ni sentir la teva opinió sobre Salvador Puig Antic, el Che Guevara, Durruti, Mark Rouillan i altres lluitadors que han donat la vida per la llibertat.

I que voleu que faci la gent de Madrid? que vinguin a barna a fer l'acció? els hi diem també a la penya de Xile que s'està solidaritzant que agafin l'avió també? o be haurien de buscar embaixades de l'Ajuntament de BCN a Madrid? i qué millor que atacar una institució mig pública i mig privada (Generalitat-La Caixa)?

Quanta gent aficionada al Deporte Nacional, fins i tot a Indymedia...
Re: Saboteado el Cercle Catalá de Madrid en solidaridad con los presos del 4-F.
08 ago 2006
Ni puto cas a la txusma que critica. Tota acció és bona i aquest que no els hi sembla bé pro que es solidaritzen amb els encausats que vagin a fer accions on creguin convenient!.
Salut i mes val aixo que res.
Colera camping CNT