Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Ha sortit La Cabota d'estiu
05 ago 2006
Ja és al carrer "La Cabota" d'estiu !

La revísta satírica "La Cabota" ja ha arribat al seu número 6, i ens ofereix la seua edició estiuenca. En ella trobareu esborrajants articles i reportatges, consultòris sexi-mentals, humor i molta mala llet. A més a més cada cop arriben més lluny els cabotistes. Si el seu naixement va ser com una revista satírica de La Safor, ara son més les comarques del País Valencià que poden, gratuïtament, riure amb "La Cabota" a la ma. I per a qui no se la trobe, sempre la pot descarregar en PDF.

Redacció / XM

Tal i com afirma en l'editorial el seu màxim impulsor i ideòleg, Mr. Cabota, ja ha arribt l'estiu. Per a aquesta conclussió tal vegada no necessitaveu ajuda, però per a passar aquests llargs mesos d'estiu, que millor que el bon sentit de l'humor per a no acabar socarrat del tot. I això ho tenen ben clar els cabotistes, i si no, ací teniu l'editorial del seu número d'estiu:

"Ha arribat l'estiu i no sé massa bé què dir-vos. La revista vas prou bé, gràcies a vosaltres que ens seguiu amb atenció: any i mig de vida, que ja ens permet situar-nos com a un mitjà de comunicació i d'informació tan seriós com els altres.

L'estiu ens revoluciona sexualment i ens fa beure molta orxata, cervesa i mentireta que, posteriorment, i com a bons humans valencians que som, pixem.

Vull comentar-vos que nosaltres rebutgem la violència en totes les seues formes, però estos dies, i per diversos motius que vosaltres també sabeu, ens hem quedat amb unes ganes terribles de pegar-li una pedrâ al cap de mes d'un dels nostres consellers; no vos mostreu temptats de fer-ho vosaltres tampoc.

Volia fer-vos, si m'ho permeteu, una metàfora literària, i és que “moltes formigues poden carregar-se un escarabat", així que no vos ho penseu dos voltes i mireu què podeu fer vosaltres en positiu per la vostra terra. Tal vegada, simplement un xicoteta acció puga canviar moltes coses.

També vull dir-vos que fa una calor que Déu, a vore si els ecologistes tenien raó i ja ha arribat el canvi climàtic!"

This work is in the public domain
Colera camping CNT