Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Agressió a un local independentista del Vendrell
03 ago 2006
L'Ateneu Independentista La Trinxera del Vendrell, que ocupa un local cedit per l'Ajuntament per a reunions i conferències, va sofrir un atac feixista el 22 de juliol.
L'Ateneu Independentista La Trinxera del Vendrell, que ocupa un local cedit per l'Ajuntament per a reunions i conferències, va sofrir un atac feixista el 22 de juliol. La Trinxera assenyala que no és el primer. L'Ajuntament diu que fan seguiments i controls, i impedeixen trobades de col·lectius d'ideologia feixista.
Sobre les 4 hores del passat 22 de juliol, una desena de joves van arribar a les portes del local de La Trinxera i les van intentar derrocar. Dos joves controlaven el carrrer Indústria para alertar de l'arribada de la policia. Van ser els veïns de la zona els quals van donar avís de l'atac. L'assalt, a més de calar foc en la porta de La Trinxera, va aconseguir derrocar l'accés a un local annex, en l'antic escorxador, i trencar els vidres d'una nau en la qual s'acumulava el material pirotècnic que els Diables del Vendrell guarden per a les festes majors. Per això, els membres de La Trinxera expliquen que era «un polvorí». En les parets els assaltants van fer pintades d'ideologia feixista. En el col·lectiu expliquen que no és la primera vegada que sofrixen agressions en els últims dos anys i reclamen que l'Ajuntament prengui mesures. «Diuen que estan treballant, però només veiem que després de dos anys el problema continua». Dirigint-se a l'equip de govern (PSC-PP), van manifestar: «A ells no els han agredit ni han de tornar a casa mirant a cada costat». Les queixes les fan extensives a l'oposició, formada per CIU i ERC. L'Ajuntament explica que, com propietari de l'edifici, ha presentat denúncia, i insta a l' Ateneu que faci el mateix. En la regidoria de Governació assenyalen que «Policia Local i Guàrdia Civil realitzen tasques de seguiment, control i vigilància de forma continuada per a plantar cara a aquests atacs vandàlics i a qualsevol conducta irregular, a més d'haver «aconseguit que no es realitzin més trobades al Vendrell de col·lectius d'estètica feixista procedents d'altres poblacions». La Trinxera també ha explicat que es va produir algun enfrontament en el concert de la festa major. En Calafell a principis de juny un grup de joves de l'ateneu que es va muntar en una casa ocupada, també va rebre un atac de caràcter feixista.

Noticia extreta del Diari de Tarragona
Mira també:
http://www.reus-antifeixista.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
03 ago 2006
"que ocupa un local cedit per l'Ajuntament "
Clar que si, si els papes us donen fins hi tot un local.
I despres aneu en contra del sistema...jajajajaja
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
03 ago 2006
En canvi a tu els papes no t'han donat mai res i has de currar cada dia per ser un okupa que lluita autogestionadament contra l'Estat i el capitalisme.
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
03 ago 2006
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA. SI ENS DONEN DONEM.
s'HA D'ATACAR A L'ENEMIC ECSPANYOL!!!
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
03 ago 2006
al l'enemic ecspanyol! de que secta has salido chaval? estaís como un chota, menos independentismo y nacionalismo y más luchar por la libertad, que es lo único que importa en este mundo, sin Estados, sin patrias, sin amo, sin Dios, sin la moreneta, juas
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
04 ago 2006
A veure kuan arriba el dia ke persomatges com els d´akí a dalt deixen de repetir consignes toitalment buides i reiteratives, l´anarkisme és kelcom més ke repetir sempre les mateixes bajanades i al mateix temps fer-li un favor grandiós a l´ecspanyolisme, una de les ideologies més reaccionàries de la història!!!

LLIBERTAT PER TOTS ELS POBLES, PERSONES I ANIMALS DEL PLANETA TERRA!!!

GALIZA, EUSKADI, PA�SOS CATALANS, CÒRSEGA, CANÀRIES, ANDALUSIA, CASTELLA, BRETANYA, ESCÒCIA, IRLANDA, SÀHARA, SARDENYA, TIBET, OCCITÀNIA...ETC!!!!
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
04 ago 2006
si,si, las consignas indepes estan repletas de contenido, seguro!! " llibertat per tots el pobles" qué es un pueblo, qué es un Estado, qué es una nación. veo casas, veo campos, veo personas, pero no veo crecer naciones por ninguna parte, son un artificio, un invento. nos engloban en otra prisión. y eso de indepe-libertario, es un contradicción a ver si nos aclaramos. Agur, salud
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
04 ago 2006
ja saps quew aquesta cantarella que fiques és una canço de la polla records, doncs el teu estimat evaristo es va presentar en unes europees per Euskal Herritarok palllaso
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
04 ago 2006
Ell no veu nacions per enlloc però s'acomiada amb un "agur". Felicitats xaval...
va para vosotros guarros
04 ago 2006
quien siembra vientos, recoje tempestades. Ya sabeis de que va el tema, así que a callar
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
05 ago 2006
al pringat, primero evaristo se presento en la plataforma EH, en un momento concreto en que HB tenía problemas y promulgaba un aperturismo de ideas en sus lineas de pensar, al igual que evaristo otros tb se involucraron en el proyecto a modo simbolico, para salir del impas del momento. De todas maneras lo que haga evaristo o cualquiera me da igual. Yo no hago mitos de nadie tampoco de evaristo, me quedo con la ideas que es lo que importa, los mitos son para movimiento como el nacionalismo.
al U, las lenguas no son naciones, ni la cultura es una nación y me despido como me da la gana.
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
06 ago 2006
No tinc paraules davant de tanta estupidesa. Tu que eres de la confederanción NACIONAL de trabajadores? Fes-t'ho mirar xaval perquè tens un problema greu si bases la teua ideologia en una cançó de la Polla Records. Lamentable. A sobre em sembla que no entens ni la lletra de dita cançó ni la filosofia del grup.

apa. Ves a llegir una estoneta, però no gaire per si se t'atrofia el cervell amb tant lletra. Millor agafat un comic o un llibre de Teo: "Teo es fa anarquista" o "Teo va d'okupa"
Re: Agressió a un local independentista del Vendrell
06 ago 2006
Les nacions no existeixen i no les veus? Aleshores et sents igual de xinès que de castellà? et sents igual d'àrab que de castellà? si vas pel carrer i et crido: "moro!" et gires? et dones per aludit?
Les nacions existeixen agradi o no agradi, el respecte a les nacions forma o hauria de formar part de la idea anarquista, el fet de no voler fronteres ni estats no vol dir que no es pugui ser nacionalista (mentre el nacionalisme no sigui excloent com propugna el feixisme) i pel que fa a lo de l'enemic espanyol ho recolzo totalment, el castellà és germà, l'andalús és germà, el gallec és germà, l'espanyol és enemic.(no sé si m'entens i saps per on vaig). Visca l'anarquia i visca el poble català!
Sindicato Sindicat