Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Vandellòs pateix un nou problema tècnic
01 ago 2006
01-08-2006. La central nuclear de Vandellòs II ha patit aquest dilluns a la matinada una nova aturada a causa d'una s avaria a la xarxa elèctrica, segons la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona. L'aturada s'ha produït quan passaven quatre minuts de les quatre de la matinada i la subdelegació ha informat que "el comportament ha estat el previst i que des d'un quart de nou del matí s'està reparant l'avaria per acoplar i sincronitzar novament la central a la xarxa elèctrica". Ha estat una aturada no programada i automàtica i no ha calgut activar el Pla Penta. Des de la central, s'ha indicat que el motiu de l'aturada és "un disturbi a la xarxa de distribució d'energia elèctrica per una avaria localitzada en el parc de distribució exterior a la central".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vandellòs pateix un nou problema tècnic
01 ago 2006
tranquils... que ara en Sauron ens tornarà a prometre a tots que tancarà les nuclears, promesa que quedarà cancelada just el dia següent de Tots Sants.
Re: Vandellòs pateix un nou problema tècnic
01 ago 2006
Castellnou,Jardí,Sabanza:alcaldes nuclears no volem el magatzem de residus ni a Vandellós,ni a Tivissa ,ni a Móra la Nova,preneu nota!!!
Re: Vandellòs pateix un nou problema tècnic
01 ago 2006
...de parada en parada i exploto perque em toca!

A veure en Sauron i en boadon que en diuen. Nooo! que estan de vacances.
Sindicato Sindicat