Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : antifeixisme : guerra
Cridem també que volem justícia!
29 jul 2006
Els que criden consignes per honorar les víctimes del terrorisme, un terrorisme determinat amb noms i cognoms, que, diuen, volen que es faci justícia, que reneguen de la possibilitat de que no hi n’hi hagin més, de víctimes, que volen sang i fetge i parlen de forques i afusellaments.
Els que criden consignes per honorar les víctimes del terrorisme, un terrorisme determinat amb noms i cognoms, que, diuen, volen que es faci justícia, que reneguen de la possibilitat de que no nâhi hagin més, de víctimes, que volen sang i fetge i parlen de forques i afusellaments. Els que defensen una justícia a mida dels seus interessos, que tenen molts jutges parcialment al seu costat, que parlen i escriuen sobre les condemnes a perpetuïtat, o, fins i tot, reivindiquen la pena de mort per els delictes que els afecten, aquests i aquestes són el mateixos, també amb nom i cognoms, que quan es parla del terrorisme dâestat, del terrorisme feixista del franquisme i es demanen responsabilitats, justícia, honor a les víctimes i revisió de judicis sense garanties, judicis militars â i tots sabem com actuen alguns militars- , aquests/es, deia, en diuen ârebanchismoâ?, âguerracivilismoâ? oblidant que van ser els seus pares ( si no genètics sí polítics) els que van fer el cop militar contra una república legalment instituïda, van ser ells, ells i ningú més, qui va assassinar milers de ciutadans, civils molts dâells, i va instaurar el terrorisme feixista durant molts, molts anys.
Que ho recordin quan surtin al carrer demanant justícia, sense perdó, sense pal·liatius. La justícia a de ser igual per a totes les víctimes i per a tots els botxins, encara que aquests siguin representants públics.
Cridem també que volem justícia, pau, demòcracia i perquè no? república catalana,( i laica, és clar!).
www.guinarda.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa