Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Absolts sis traficants de persones per un error formal en el judici
29 jul 2006
EL PERIÓDICO
MADRID

El Tribunal Suprem ha absolt un guàrdia civil i cinc persones més que van ser condemnades a penes d'entre cinc i sis anys de presó per pertànyer a una xarxa que traficava amb immigrants pel fet que es van utilitzar com a prova de càrrec unes escoltes telefòniques que no van ser portades al judici malgrat que el fiscal ho va proposar.
La sentència del Suprem, coneguda ahir, recolza els recursos dels condemnats contra la decisió que va prendre l'audiència provincial de Màlaga, a la seu de Melilla, el 2004. En aquella ocasió, el tribunal els va condemnar per la seva pertinença a una xarxa de tràfic de sense papers que operava al Marroc i Melilla. Quatre acusats més van ser absolts.
L'audiència de Màlaga va condemnar el guàrdia civil Francisco Manuel R. V. a cinc anys de presó i inhabilitació per 10 anys per un delicte continuat contra els drets dels ciutadans estrangers i per suborn.
Pels mateixos motius van ser condemnats a sis anys de presó la melillenca Aicha K. H. i els marroquins Said C. i Abdul-Qàdir A. M. C. Així mateix, els marroquins Fatima L. i Nazih E. B. van rebre una pena de cinc anys.

FALTA DE PROVES
Mentrestant, el guàrdia civil Juan José L. M., així com �ngel P. R. i els marroquins Hassan A. S., Maanan A. S. i Karima E. M. van ser absolts per falta de proves.
L'audiència de Màlaga va considerar provat que la Guàrdia Civil va tenir coneixement que un grup d'individus es dedicava a traficar amb immigrants. Per fer- ho comptaven amb la "col.laboració" del guàrdia civil Francisco Manuel R. V. i de José Antonio Ch. P., un policia nacional que es va declarar en rebel.lia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolts sis traficants de persones per un error formal en el judici
29 jul 2006
se nota la diferencia... ya ves que pasa con los del 4-F seis meses presos...

Llibertat Rodri, Alex i Juan
Re: Absolts sis traficants de persones per un error formal en el judici
29 jul 2006
aquesta notícia ha estat ocultada (i tornada a publicar) degut a que contenia un enllaç d'una grandària que deformava la visualització de la pàgina
Re: Absolts sis traficants de persones per un error formal en el judici
08 ago 2006
mierda de picoletos corruptos, por dinero venden a la vieja los hijosdeputa.ni legal ni ilegal STOP INMIGRACION
Sindicat Terrassa