Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Després de més de 20 anys de lluita el KAU SUBVERSIU es trasllada
28 jul 2006
P7240012.JPG
P7240013.JPG
P7240016.JPG
P9100030.JPG
P9100025.JPG
P9100026.JPG
P9100028.JPG
LOGO SEPC.jpg
Després de més de dues dècades al servei dels i les estudiants, el Kau subveriu es veu forçat a canviar d'ubicació pel trasllat de la facultat.

Durant aquests anys nombrosos col·lectius d'estudiants de l'esquerra independentista i de la resta de l'esquerra revolucionària han omplert de vida les seves quatre parets.

Centenars d'estudiants s'hi han organitzat a través de l'AEIU, el K.A.U, les assembles de facultat o l'Alternativa Estel lluitant contra la progresiva mercantilització de l'ensenyament.

En els darrers anys el local havia estat dinamitzat per l'assemblea de l'Alternativa Estel de la UB, i arran del procés de confluència del passat mes de maig, esdevenia conjuntament amb el local de la CEPC un dels dos locals del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) a la facultat.

Com a principal força sindical d'estudiants a la facultat i a la resta dels Països Catalans, no sols a nivell electoral sinó també a nivell de militància, de treball i de resultats, el SEPC comptarà amb un altre local a la nova facultat.

Com no podia ser d'altra manera el nou local continuarà portant el nom de Kau subversiu, i a partir de setembre esteu convidats/des a passar-hi per treballar per un ensenyament públic, popular, català, no patriarcal i de qualitat.

A continuació us adjuntem les fotografies del trasllat dels dos locals que de ben segur ompliran de records de lluita i compromís a més d'un i més d'una.

SINDICAT D'ESTUDIANTS DELS PAÃ?SOS CATALANS
Facultat de geografia i història, juliol'06

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Després de més de 20 anys de lluita el KAU SUBVERSIU es trasllada
28 jul 2006
El kau ... Ara i sempre !!!!!
Re: Després de més de 20 anys de lluita el KAU SUBVERSIU es trasllada
29 jul 2006
Kuants records ke tinc del KAU, kina llàstima ke hagi d´anar a terra, la veritat és ke és un lokal històric i plè d´anècdotes, ara mateix recordo kuan a l´any 2000 va ser assaltat per la policia un dia abans de la desfilada militar ke es va fer a BCN per veure si trobaven artefactes i altres materials, l´assalt va ser de nit, en hores en ke no hi havia ningú,
en fi, si les parets del cau parlessin...,
Sindicat Terrassa