Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Pressió policial a les distribuïdores de cervesa
28 jul 2006
>Els Mossos intenten que les cerveseres no atenguin els okupes

Els Mossos d’Esquadra ja s’han posat en contacte amb les principals distribuïdores de cervesa que operen a la Festa Major per advertir-los i demanar-los que no venguin cap producte “als okupes�. Segons ha pogut saber TRANSVERSAL WEB, aquest és el cas de DAMM i Moritz, les principals marques que treballen a la Festa Major. En el cas de la segona empresa, els Mossos van arribar a visitar el despatx comercial per insistir-hi en aquest extrem.

Fa poques setmanes, el grup municipal de CiU, en paraules de Carles Agustí, el seu representant al Districte de Gràcia, va demanar d’actuar contra les empreses que treballaven amb les cases okupades per bloquejar qualsevol tipus de negocis amb els esquàters. Agustí va posar l'exemple amb La Fera, centre okupat que, segons fonts municipals, incomplia les normatives per celebrar-hi festes. Dimecres passat, l’Assemblea de Festes Alternatives va anunciar que enguany tornarien a fer Festa Major en un espai okupat, en un comunicat de resposta a les darrers declaracions de l’alcalde Joan Clos.

El nostre diari s'ha posat en contacte amb els responsables de la comisària dels Mossos d'Esquadra a Vallcarca i han negat qualsevol pressió a les distribuïdores de cervesa. "No ens consta que s'hagin fet aquet tipus de contacte, ni per part de Gràcia, ni per part de més adalt", han dit Mossos d'Esquadra de Gràcia.

Notícia publicada a www.transversalweb.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pressió policial a les distribuïdores de cervesa
28 jul 2006
El gas dels refreskos krea AEROFÀGIA (acumulació de gas en l'organisme) que fa que els òrgans s'estrenyin. Les begudes fredes, en general, són nocives per el fetge. L'alcohol és un tòxic que en certa dosi periòdica MATA. Així que ja ho sabeu: Akestes festes Alternatives i totes les ke vinguin: suks sense gel, poleo-menta, kamamilla, gelats de! vainilla, infusions amb mel. SALUT KOMPANYXS! ( i sinó a veure que beuen els berebers)
Re: Pressió policial a les distribuïdores de cervesa
28 jul 2006
Xixi, tu quan has aterrat a aquest país?
Re: Pressió policial a les distribuïdores de cervesa
29 jul 2006
No nos hace falta cerveza, con un pokito de agua estamos suficientes espavilados para pasarnoslo bien y seguir luchando!

SALUD I LIBERTAD
Sindicat Terrassa