Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
L'aeroport de Barcelona està bloquejat per l'acció de protesta del personal de serveis de terra d'Iberia, que han tallat les tres pistes i, fins i tot, i han col·locat autobusos i altres vehicles per impedir les operacions d'aterratge i enlairament. Operacions que estan tallades des de les deu del matí. AENA ja ha anunciat els desviaments d'alguns vols a altres aeroports. Milers de persones s'amunteguen des de primera hora del matí davant dels taulells de facturació d'Iberia, a la terminal B, que des de les nou es troba sense personal. El caos és total a l'aeroport, si bé els passatgers afectats esperen pacientment, enmig d'algunes protestes i xiulets espontanis. Fins ara, no s'han produït incidents, si bé als taulells d'Iberia no hi ha personal i en el seu lloc hi ha mitja dotzena d'agents de la Policia Nacional. Pràcticament tots els vols d'Iberia des de les nou del matí han estat cancel·lats, i l'acció del personal de serveis de terra d'aquesta companyia -més de 2.000 treballadors- afecta el trànsit general del Prat. D'altra banda, centenars de viatgers estan atrapats dins dels avions. En el moment que han pujat a l'avió els han anunciat que hi havia vaga i que podien quedar-se o baixar de l'avió, ja que les maletes no les havien pujat. La majoria, però, s'han quedat dins. Tot i que sembla que la vaga està arribant al final, ja que pels altaveus de l'aeroport s'ha anunciat que es restauraria el servei en breu.
VAGA A L´AEROPORT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
Hauriem d'anar a recolzar-los!!!
La precarietat, la negación de drets laborals i la incertesa al treball és cosa de tots!!!

Tots al Prat!
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
El representante de UGT en Iberia, Omar Minguillón, ha explicado que el sindicato está intentando convencer a los trabajadores para que abandonen la pista, pero que estos exigen por escrito garantías de que Iberia continuará realizando el servicio de handling y que se mantendrán los puestos de trabajo, sin que ninguno de sus trabajadores sea subrogado a otras empresas.


Extret de "El Periodico de Catalunya" edició digital
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
Els putos CCOO i UGT a l'aeroport no han avisat als treballadors dels acomiadaments previstos del personal. Ara corren com rates perque tots a l'aeroport saben que són els sindicats on estan tots els caps i aquells que no perdran el seu lloc de treball. Ells no han organitzat aquesta vaga i ni tansols es van dignar d'informar als treballadors que els acomiadarien, tots, absolutament tots es van enterar per la premsa. Ara vindran els bombers a apagar el foc de l'indignació. faran fora a milers de persones simplemente perque Iberia va amenaçar en marxar del Prat per aconseguir contrapartides amb més facilitats, aena ha contratacat treient els serveis auxiliars que realitzaven personal d'Iberia i donat-lo a d'altres companyies. En mig d'aquesta partida de poquer centenars de treballadors, sobretot els precaris, val a dir que a Iberia no et fan fixe fins passat 7 anys amb contractes de sis mesos, i molts fixes s'en van al carrer per fer més trendible la companyia.

Aquest és un cas que es veia venir amb la privatització de la companyia però que ara esclata i afecta com sempre als treballadors de la companyia, que fa pocs dies es van enterar per la premsa de que estan més fora que dins. Que diran ara UGT i CCOO? que van a apagar focs i a salvar el cul a l'empresa? Aquesta mobilització ha estat espontania, fora dels sindicats venuts i realment un cop que mereix tot el recolzament de la resta de treballadors.

Segons darreres notícies explicades per personal de terra, alguns passatgers han intentat entrar per la força als avions i la guardia civil els ho ha impedit, davant dels crits d'aquests dient-los que fessin fora els treballadors de les pistes i no a ells. Com sempre actituts exemplars dels viatgers que prefereixen qviatjar costri el que costi, encara que això es faci gracies a l'explotació de centenars de persones que ara resulta que no són rendibles.

Tota la solidaritat. Resistiu
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
i els passatgers dels vols, es tenen que menjar amb patates els bitllets dels avions que representen gran part de la seva economia familiar/personal amb una terminal on l´aire acondicionat no funciona. Gràcies, treballador@rs per putejar a uns altres pobres treballadors que esperen tot l´any per descansar uns dies de la seva merdosa vida a la ciutat.

Voleu putejar a la patronal?. Doncs feu directament, no feu xantatge als pobre ciutadans que només volen descansar una mica. Sou de lo pitjor. Tant de bo us fotin a tots fora.
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
ahir van morir 5 obrers a Poble Nou en acciden laboral
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
28 jul 2006
Mira X als passatgers del vol que apetxugui Iberia amb ells. Si no funciona l'aire acondicionat et fots, a uns altres volen que no ens funcioni la vida, és ridicul comparar l'aire acondicionat amb el que està succeint, ets un pallaso!! entens que ens hem enterat per la premsa que ens fan fora? entens que l'aeroport sense la nostra explotació no funciona? ho has entés? ho heu entés? si no entens el sentit absolutament legítim i lògic d'uns treballadors que s'enteren per la premsa que els faran fora de forma irreversible i per tant protesten, és que estàs podrit de debò.

No tens ni puta idea del que parles, tu vols viatjar, encara que els que permeten que tu puguis viatjar estiguin explotats, encara que els propis treballadors precaritzats, amb contractes de merda els facin fora demà, els que et netegen el WC, els que et netegen l'avió, els que et facturen, els que et carreguen la maleta, els que t'embarquen, els que arreglen l'avió, etc, etc. Si aquesta és la teva resposta a això m'alegro de que tu i la teva puta familia us quedeu a terra.

Voleu viure a costa de la merda dels demés, doncs mengeu merda. I aquest comentari és exclusivament als zombis retardats com tu que estic segur que no són la majoria. Així es puteja a la patronal, i les indemnitzacions que hauran de pagar encara els putejaran més. I si no t'agrada a nosaltres no ens agraden altres coses, i menys haver d'atendre a gilipolles com tu.
Re: Vaga per sorpresa a l'aeroport d'El Prat
01 ago 2006
Per a X, que et follin viu:

Tu ets usuari de la Sanitat Pública? T'agradaria que quan estieguessis a Urgències tot el personal desaparegués?

Tú uses Internet, tens electrodomèstics a casa? T'agradaria que quan acabes de comprar el menjar i el fiques a la nevera et tallessin la llum i se't podris tot el menjar fresc?

Vas en cotxe? T'agradaria que de cop i volta s'apaguessin tots els semafors? Que bloquegessin tots els accessos a casa teva? Si no tens cotxe, que tal si et deixen quatre hores en un vago de metro enmig del tunel, sense aire acondicionat, es clar?

Tens fills? T'agradaria portar-los a escola i que a mig matí els mestres els deixessin al carrer i se n'anessin, sense avisar-te?

Potser algun familiar teu esta en una Residència d'avis? T'agradaria que els seus cuidadors deixessin de donar-li de menjar o beure perque es posen de vaga i no t'han avisat.

O potser tu no vius a costa de la merda dels demés?

No fas mai vacances?? Et desplaces a algun lloc??

Si us plau, no insultis d'aquesta manera i no diguis zombi retardat a qui potser se li ha esvait de cop l'única possibilitat que te a l'any d'escapar d'aquesta merda.

Ah, també podem fer tots plegats la revolució; es l'alternativa. Pero mentre no sigui aixi, intenta mostrar una mica de respecte pels altres
Sindicato Sindicat