Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Reportatge fotogràfic i cròniques de la manifestació en protesta per l’accident de la línia 1 del metro de València
27 jul 2006
Reportatge fotogràfic i cròniques de la manifestació en protesta per l’accident de la línia 1 del metro de València a:

http://www.espaialternatiu.org/article.php3?id_article=1456

2006_0727mani_metro_jul060164.JPG
La manifestació en protesta per l’accident de la línia 1 del metro de València ha aconseguit reunir 15.000 persones segons la gent organitzadora, 5.000 segons la Subdelegació de govern en la Comunitat Valenciana i- pareu atenció!! -entre 1700 i 1800 segons la policia local (que comptabilitza amb una extrema precisió, ja que només es dona un marge d’error de 100 persones). D’acord al criteri del reporter de la web present a la manifestació, la xifra estaria sobre les 7.000 persones.

A la vista del nombre de persones manifestants la protesta es pot considerar un relatiu èxit, ja que s’havia convocat inicialment per CCOO i la UGT, sense donar avís a altres forces sindicals i polítiques i amb una preparació prèvia no massa òptima. La data, ja de molt entrat juliol, tampoc acompanyava i, per acabar de completar els inconvenients, unes hores abans de la manifestació s’ha produit una curta però forta tormenta estival a València i als seus voltants.

Tanmateix tot l’anterior no ha impedit l’afluència de gent a la manifestació, que ha descorregut des de la plaça de Sant Agustí a la de la Mare de Deu, on Mª José Broseta ha llegit el manifest demanant una major seguretat en el transport públic, la depuració de responsabilitats i el dret de la ciutadania a un transport públic eficaç, segur, ben dotat i amb compromissos d’inversió i de responsabilitat sostinguts al llarg del temps.

Reportatge fotogràfic i cròniques de la manifestació en protesta per l’accident de la línia 1 del metro de València a:

http://www.espaialternatiu.org/article.php3?id_article=1456

Mira també:
http://www.espaialternatiu.org/article.php3?id_article=1456

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reportatge fotogràfic i cròniques de la manifestació en protesta per l’accident de la línia 1 del metro de València
28 jul 2006
Quin teatre. Es nota que ja a començat la campaña electoral.
Que progres i que d'esquerres es deuen sentir PSOE, ICV; CCOO i UGT tots junts protestant pq es millori el transport públic. Em sembla cínic que aquests oportunistes fagin campaña arràn d'un "accident" que va costar la vida a 30 persones. Protestar, si però no per ineressos partidistes.
Després aquesta mateixa gent és la que està encadenant a la classe treballadora a uns contractes de merda i a no tenir drets al treball.
Firmen la reforma laboral, la de la seguretat social i en un futut molt pròxim en vindràn més.
La gent és idiota i els fan anar com titelles a on volen.
Salut i no a la hipocresia.
Sindicato Sindicat