Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Nota de premsa davant la visita de Zapatero i acampada per la Pau
27 jul 2006
SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE PALESTINA I EL LÃ?BAN!
PROU IMPUNITAT DE L´ESTAT D´ISRAEL!
DSC00128.JPG
Des de les 12h del dia d’avui fins les 12h de divendres 28 de juliol, diverses organitzacions adherides a Aturem la Guerra havien organitzat a Plaça Sant Jaume una acampada per la pau a Orient Proper, amb el missatge unitari:

SOLIDARITAT AMB EL POBLE DE PALESTINA I EL LÃ?BAN!
PROU IMPUNITAT DE L´ESTAT D´ISRAEL!

Finalment, s’ha hagut de desconvocar, per raons diverses. Entre elles es compten la negativa inicial de l’Ajuntament a la proposta d’acció, i les fortes pressions polítiques davant la visita oficial del President del Govern José Luis Rodríguez Zapatero avui a les 12h a la Generalitat. Fruit d’aquesta oposició frontal a l’acampada, i l’amenaça que l’acció trascendís als mitjans, no com a expressió de recolzament a la solidaritat amb Palestina i el Líban, sinó per conflictes amb l’ordre públic, s’ha valorat d’abandonar, per ara, aquesta iniciativa. Ara bé, creiem que davant la gravetat de la situació a Orient Proper, especialment després de les últimes hores, donada la mort de quatre obsevadors internacionals de la ONU a la regió, caldria reformular quines són les prioritats, si les traves administratives, o bé les demostracions civils pacífiques en favor de la pau.

Tot i així, de 12h a 13h s’ha portat a terme una acció reivindicativa, on una cinquantena de persones han mostrat una pancarta amb el missatge anterior de solidaritat, a la sortida del President del Govern Espanyol del Palau de la Generalitat, enmig de crits de “No a la Guerra� . Finalment, segueix en peu la “cassolada� aquesta nit a les 20h, convocada per Aturem la Guerra a Plaça Sant Jaume pel mateix motiu així com noves iniciatives durant els propers dies.


A continuació us facilitem l'enllaç a com recull la notícia Europa Press:

http://www.vilaweb.cat/www/ep/noticia?noticia=2006511

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nota de premsa davant la visita de Zapatero i acampada per la Pau
27 jul 2006
Enhorabona per la iniciativa i ni cas als qui per sobre de la solidaritat amb Palestina, tansols estan pendents de passar una nit fora de casa i passar-ho bé.

Canya contra l'Estat Israel!
Canya contra la llei del civisme!
I canya contra els oportunistes petitburgesos paràsits dels moviments socials!
Re: Nota de premsa davant la visita de Zapatero i acampada per la Pau
27 jul 2006
irá en el avión más grande que tengamos. Es que el zapa no es como cualquiera ni mucho menos. Irá en un avión enorme para que lo veáis. La visita costará varios millones, que algunos dicen deberían ir a esos pobrecitos sin casa. Quiá, hombre, como si zapatero fuera uno más. Al que esté por ahí a recibirlo, le dará una vuelta en el bólido y le enseñará las compras que hizo en Harrods. Lo dicho.
Re: Nota de premsa davant la visita de Zapatero i acampada per la Pau
28 jul 2006
"I canya contra els oportunistes petitburgesos paràsits dels moviments socials!"

Mare meva ets ben foll noi ...
Re: Nota de premsa davant la visita de Zapatero i acampada per la Pau
28 jul 2006
Claro, Pepinyo, faltaría más. zapa puede viajar en el avión más grande y hacer todo lo que quiera porque no es como el común de los mortales.
Sindicat Terrassa