Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Zapatero, l'últim antisemita
22 jul 2006
Certament sentir els hereus del régim franquista acusar al govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero dâantisemita és tot un espectacle. La imatge dâEduardo Zaplana afirmant que âdes dels anys trenta no sâhavia vist una manifestació antisemitaâ? com la de ZP haurà de figurar en les enciclopèdies del disbarat.
Baptista Zamora

Però, com denúncien els intel·lectuals jueus progressistes, lâús del terme âantisemitaâ? per desprestigiar i paralitzar les crítiques a les polítiques dâIsrael és sistemàtic. Quan Aznar, Moragas, Arístegui, Duran Lleida , Losantos, Rahola o Villatoro acusen coordinament al president espanyol no ho fan moguts per una inspiració divina. Tots ells col·laboren amb lâembaixada dâIsrael i es senten part del mateix combat global. I és que malgrat el suport quasi total de Zapatero i la Unió Europea a les polítiques dâIsrael, la simple crítica ha suposat un excés intolerable, una traició. Zapatero només va demanar que en la guerra sâevitaren les víctimes civils, després de qualificar de terrorista i agressora a la resistència palestina i libanesa. Així i tot, ZP és ara, a més dâamic dâETA i Carod Rovira i autor intel·lectual de lâ11M, també un racista antisemita i còmplice de Hizbul·là i Hamàs.

El nou âmccarthysmeâ? utilitza el terme antisemita com abans va ser judeomasònic, comunista, terrorista o nacionalista. Defensar els drets dels treballadors equivalia a ser del KGB, lluitar contra els ocupants nazis a França era sinònim de terrorista i per supost defensar el poder parlar en valencià és ser nacionalista excloent i intolerant. Ara, sistemàticament, les embaixades dâIsrael i els polítics i periodistes sumats a la causa es llancen com dobermans per tot el planeta contra aquell que gose de criticar la democràcia exemplar i lâexèrcit més humanitari del món.

Dâaquesta manera vam veure com despedien en Méxic al director dâun diari per publicar declaracions crítiques de James Petras, com inhabilitaven lâalcalde de Londres, Ken Livingston i com erens acusats dâamics de neonazis lâintel·lectual jueu Noam Chomsky i el músic i filòsof Gilad Atzmon, nascut a Israel i exiliat. També José Bové va ser acusat per ajudar els llauradors palestins a que els tancs no arrasaren els seus horts. I per supost, Hugo Chávez per ser crític amb la guerra dâIrak i lâocupació de Palestina.

Ãs evident que, com el âmccarthysmeâ?, aquesta és una campanya perfectament orquestrada per aixafar les veus crítiques. Però si bé té cert éxit en atemorir els polítics, intel·lectuals i periodistes més dòcils, la inmensa majoria de lâopinió pública mundial no dubta en situar a Estats Units i Israel com les majors amenaces a la pau mundial.

No podem oblidar que en la guerra, la inversió del sentit de les paraules, la neollengua dâOrwell, és la clau. Recordem que Nelson Mandela va ser condemnat per âincitació a lâodi racialâ?. Lâapartheid de Sudàfrica va arribar a les mateixes conclusions que el seu màxim aliat: Israel. Mentre combatien conjúntament i eliminaven els moviments dâalliberament nacionals africans i àrabs van inventar lâexcusa perfecta. Els racistes són ells. Els negres i els palestins són qui volen exterminar als blancs i als jueus. Exactament el mateix que a Europa quan sâafirmava que els jueus volien acabar amb el cristianisme i la raça blanca. Afortunadament, la lluita de la resistència nacional negra i la solidaritat internacional van aconseguir que el miratge sudafricà es desmoronara. Ara, blancs i negres comparteixen el país.

De la mateixa manera només és qüestió de temps que Israel es desmorone com Estat colonial i racista i es transforme en un país que convisca en pau amb els seus veïns.

Fins el moment tindrem que aguantar als Zaplanas, Losantos i Raholas de cada país acusar-nos als antiracistes de ser antisemites. Això sí, ells mai condemnaran el franquisme, els 100.000 morts de la guerra dâIraq o les massacres de palestins i libanesos.

This work is in the public domain

Comentaris

1.000.000 de muertos
23 jul 2006
el mayor grupo terrorista que ha exixtido en espanya es el "movimiento nacional". una asociacion entre el ejercito, la guardia civil, la falange, la iglesia catolica, la democracia cristiana, los empresarios, la policia nacional y el opus (entre otros)

este grupo terrorista es el responsble de la guerra civil que ocasiono mas de un millon de victimas (esta por ver cuantas fosas comunes seguiran apareciendo)

todos aquellos que no condenan a este grupo terrorista y a sus victimas son complices (siguiendo las normas dictadas por el PP(partido postfranquista) y PSOE (partido (nacional) socialista oligarca ESPANIOL)

sin mas comentarios...

saludos
(ElosnoK)
Re: Zapatero, l'últim antisemita
23 jul 2006
Más de cien millones de muertos en nombre de los que zETAp dice defender, el estalinismo. Y millones de asesinados por el islamofascismo.
Representa el pacto de la URSS con Hitler.
Re: Zapatero, l'últim antisemita
24 jul 2006
Zapatero defiende a Eta, el estalinismo, a los islamistas y a hitler por el pacto germano-sovietico?
No te olvides,antifa-acebes, de el emperador Ming, Darth Vader y de la madrastra de blancanieves, que tambien los revindica.
Mira que hay motivos para criticarle sin llegar a este delirio.
Re: Zapatero, l'últim antisemita
26 jul 2006
ANTE LOS CRÃ?MENES SIONISTAS, ROMPAMOS RELACIONES CON ISRAEL


El Movimiento Social Republicano, dentro de su tradicional línea de apoyo al pueblo palestino, víctima de un horrible Holocausto ejecutado por la entidad sionista denominada Israel, quiere expresar, una vez más, su indignación ante la impunidad con la que nuevamente el ejército judío asesina por doquier en Gaza, Cisjordania y Líbano en medio de la inoperancia absoluta de esa corte bufonesca que se llama "comunidad internacional".


El Movimiento Social Republicano denuncia que, hoy y ahora, se están cometiendo crímenes de guerra y crímenes contra la Humanidad por parte del entramado mafioso-terrorista instalado en Tel Aviv ante la indiferencia general y, lo que es más grave, sin que esa cueva de corruptos que es la ONU tenga un mínimo de decencia para evitar los vetos que el criminalimperialismo norteamericano impone, una y otra vez, en el Consejo de Seguridad.


El Movimiento Social Republicano se solidariza con las familias y con todo el pueblo palestino y libanés por las docenas de civiles asesinados, los centenares de heridos y miles de refugiados y encarcelados en campos de exterminio judíos en el desierto del Negev.


El Movimiento Social Republicano denuncia el cinismo y la hipocresía del "progresista" Gobierno español âde este y los anterioresâ que, mientras no duda de enviar a nuestros soldados a morir en guerras al servicio del criminalimperialismo petrolero norteamericano, como recientemente ha ocurrido en Afganistán, se muestra ausente respecto al sufrimiento palestino y mira para otro lado ante los crímenes de Israel.


A este Gobierno le recordamos que la inmensa mayoría de los españoles apoyan la causa del pueblo palestino en su derecho a tener un Estado libre y soberano en lo que siempre fueron sus territorios históricos, ocupados desde hace décadas por la entidad sionista. Esta realidad debería ser una exigencia democrática para nuestro Gobierno y proceder de inmediato a:

· Romper relaciones diplomáticas con el denominado Estado de Israel

· Llevar el caso a las instituciones de la Unión Europea para buscar una actitud unitaria dentro de la Unión de apoyo a la Nación �rabe

· Promover la convocatoria urgente de la Asamblea de Naciones Unidas y poder soslayar así el veto norteamericano en el Consejo de Seguridad.

· Envío de ayuda militar urgente a los combatientes palestinos que luchan contra el invasor sionista.

Por último, el Movimiento Social Republicano desprecia a todas aquellas organizaciones y entidades privadas que siguen comerciando con Israel o defienden, desde sus antenas mediáticas, la política genocida de sus gobiernos. Denunciamos a esas organizaciones y entidades que se denominan "patrióticas" que justifican los crímenes sionistas en base a un repugnante racismo antiárabe. Otros, como el MSR, tan patriotas o más que ellos, sí nos hacemos eco del sentir mayoritario de los españoles y convocamos al boicot a los productos judíos, a participar en protestas y movilizaciones y seguir recordando al mundo, dondequiera que podamos, que en el Próximo Oriente se alimenta la injusticia y el crimen desde que a finales de la II Guerra Mundial se permitió asesinar a un pueblo para privilegiar a otro.


El MSR seguirá donde siempre ha estado: Por la Victoria final de Palestina y la condena internacional de los criminales sionistas.


Fdo: Secretaría Nacional de Comunicación
Sindicato Sindicat