Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
22 jul 2006
Els propers 18 i 19 d'agost se celebrarà a Xàbia, La Marina Alta, l'Arrels 06, el "Primer Aplec per la Terra", amb les actuacions de Xavi Castillo, Skalariak, La Gossa Sorda, Skalisai, Sva-Ters i No te digo ná.
cartell arrels_internet.jpg
XM / Redacció ::L'Avanç
www.lavanc.org

A la comarca de La Marina, la destrucció del territori s’ha convertit ja en una rutina. Macrourbanitzacions, camps de golf, ports esportius, centres comercials, i una manca total de planificació urbana i d’infraestructures caracteritzen el seu creixement.

“Una casta d’empresaris sense escrúpols i polítics corruptes completen el còctel de la comarca, i per extensió del país, que ens és propi. Tanmateix, la gent del país dels transvassaments, l’alta tensió i les Marines d’Or no tenim per costum quedar-nos quiets, i menys encara engolir-nos sense discutir les barbaritats que se’ns venen al damunt. Perquè a Xàbia, Pego, Parcent, Benissa, Dénia, Pedreguer, Verger, Xaló o Sanet hi ha alguna cosa que es mou, i que no contenta amb oposar-se a la barbàrie, pretén donar una resposta, i, sobretot una alternativa�.

Per això, perquè la lluita no ha de ser sempre trista ni tampoc avorrida, des de diversos col·lectius de la Marina Alta han posat en marxa l’Arrels ’06: el 1er Aplec per la Terra, que tindrà lloc a Xàbia el 18, 19 i 20 d’agost. L’Arrels ’06: 1er Aplec per la Terra pretén ser un espai on cronstruïr les alternatives que ens fan falta. Un espai per parlar, per debatre, per informar-nos, per fer festa, però sobretot per arribar a tothom i transmetre-li les nostre inquietuts.

Per tot això, han pensat en un espai per a totes les edats, amb diferents xerrades temàtiques sobre els temes que ens afecten, teatre, taula rodona de col·lectius vinguts d’arreu del país, actuacions musicals de vesprada, monòlegs a càrrec del showman Xavi Castillo, partida de pilota valenciana, cercavila amb xaranga i correfocs... un munt d’activitats amb l’objectiu de conjugar festa amb lluita i conèixer millor els companys en la causa comú. A més a més, a la nit de dissabte gaudirem de concerts de grups de renom, tant del país: Sva-Ters, La Gossa Sorda, Skalissai i No te digo ná com de fora:Skalariak, d’Iruña-Pamplona. Comptaran amb una zona d’acampada per a la gent que es vulga quedar, i tot a un preu mòdic: 10 €.

+ info: www.aplecarrels.org
Mira també:
http://www.aplecarrels.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
22 jul 2006
té molt bona pinta!!

Endavant!
Re: Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
23 jul 2006
La vila de Xàbia, es troba a la comarca de la Marina Alta, o sencillament de la Marina.
Ens veiem a Xàbia, la Marina, Països Catalans.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more