Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
22 jul 2006
Els propers 18 i 19 d'agost se celebrarà a Xàbia, La Marina Alta, l'Arrels 06, el "Primer Aplec per la Terra", amb les actuacions de Xavi Castillo, Skalariak, La Gossa Sorda, Skalisai, Sva-Ters i No te digo ná.
cartell arrels_internet.jpg
XM / Redacció ::L'Avanç
www.lavanc.org

A la comarca de La Marina, la destrucció del territori s’ha convertit ja en una rutina. Macrourbanitzacions, camps de golf, ports esportius, centres comercials, i una manca total de planificació urbana i d’infraestructures caracteritzen el seu creixement.

“Una casta d’empresaris sense escrúpols i polítics corruptes completen el còctel de la comarca, i per extensió del país, que ens és propi. Tanmateix, la gent del país dels transvassaments, l’alta tensió i les Marines d’Or no tenim per costum quedar-nos quiets, i menys encara engolir-nos sense discutir les barbaritats que se’ns venen al damunt. Perquè a Xàbia, Pego, Parcent, Benissa, Dénia, Pedreguer, Verger, Xaló o Sanet hi ha alguna cosa que es mou, i que no contenta amb oposar-se a la barbàrie, pretén donar una resposta, i, sobretot una alternativa�.

Per això, perquè la lluita no ha de ser sempre trista ni tampoc avorrida, des de diversos col·lectius de la Marina Alta han posat en marxa l’Arrels ’06: el 1er Aplec per la Terra, que tindrà lloc a Xàbia el 18, 19 i 20 d’agost. L’Arrels ’06: 1er Aplec per la Terra pretén ser un espai on cronstruïr les alternatives que ens fan falta. Un espai per parlar, per debatre, per informar-nos, per fer festa, però sobretot per arribar a tothom i transmetre-li les nostre inquietuts.

Per tot això, han pensat en un espai per a totes les edats, amb diferents xerrades temàtiques sobre els temes que ens afecten, teatre, taula rodona de col·lectius vinguts d’arreu del país, actuacions musicals de vesprada, monòlegs a càrrec del showman Xavi Castillo, partida de pilota valenciana, cercavila amb xaranga i correfocs... un munt d’activitats amb l’objectiu de conjugar festa amb lluita i conèixer millor els companys en la causa comú. A més a més, a la nit de dissabte gaudirem de concerts de grups de renom, tant del país: Sva-Ters, La Gossa Sorda, Skalissai i No te digo ná com de fora:Skalariak, d’Iruña-Pamplona. Comptaran amb una zona d’acampada per a la gent que es vulga quedar, i tot a un preu mòdic: 10 €.

+ info: www.aplecarrels.org
Mira també:
http://www.aplecarrels.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
22 jul 2006
té molt bona pinta!!

Endavant!
Re: Ja està ací l'aplec ARRELS'06-- a Xàbia (Marina Baixa)
23 jul 2006
La vila de Xàbia, es troba a la comarca de la Marina Alta, o sencillament de la Marina.
Ens veiem a Xàbia, la Marina, Països Catalans.
Sindicato Sindicat