Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
21 jul 2006
En els darrers 2 mesos gent jove de Vila-real i voltants hem estat treballant en la creació d'una Assemblea de Joves. A dia de hui i rere la primera reunió oficial queda constituïda l'Assemblea de Joves de Vila-real.
La feina duta a terme ha estat la recerca d'un local de reunions, la recerca de militància compromesa i amb ganes de portar endavant l'Assemblea, així com la fixació d'objectius a nivell de Vila-real.

Vila-real és una ciutat d'uns 45.000 habitants, situada en un punt estratègic entre València i Castelló de la Plana. Pel que fa al si de la ciutat, s'hi observa una manca de moviments socials alternatius, cosa que ha estat un dels motius de la creació de l'AJVR. Confiem plenament en poder convertir-nos en un dels moviments més actius i positius per al poble des de la nostra òptica.

Des del primer moment sabíem que un dels nostres objectius seria enfocar l'Assemblea com a part de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) i amb aquesta convicció volem treballar per millorar la xarxa interassembleària dels Països Catalans.

Com a AJVR-CAJEI tenim els següents objectius:
Crear un nucli jove compacte i funcional, per tal d'organitzar qualsevol tipus d'actes dintre el nostre marc polític i social
Ampliar la xarxa relacional a mitjà termini per a crear una Assemblea dinàmica amb possibles col·laborador(e)s
Obrir camí i espai en l'eix social vila-realenc i aconseguir una presència en els moviments juvenils que ens permeta arrelar un profund canvi de mentalitat
Formar i informar el jovent des de la base
Oferir a llarg termini una sèrie de recursos per als i les joves vila-realenques que els encaminen cap a una major consciència col·lectiva mitjançant l'inconformisme social

Amb tot això, ens agradaria convidar-vos a seguir els nostres actes, sobretot la gent de Vila-real i voltants. Estem oberts a nous i noves militants, si voleu, envieu-nos un correu electrònic a ajovesvr ARROBA gmail.com.

Salut en la lluita!

Assemblea de Joves de Vila-real, a la ciutat de Vila-real dia 21 de juliol de 2006
Mira també:
http://www.cajei.net/

Comentaris

Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
21 jul 2006
FelicitatS!
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
21 jul 2006
Magnífica notícia, sobretot en un indret tan "xungu" com és Vilareal. Felicitats i endavant amb les asemlbees de joves!

Independència Socialisme Països Catalans
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
21 jul 2006
benvinguts i benvingudes!!
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
22 jul 2006
Dia rere dia anem creixent i enfortint-nos, independència i socialisme!!
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
23 jul 2006
carai una assemblea més a la cajei... la independència ja és més aprop...juas juas

si les assemblees de joves són de caràcter local i ja hi han organitzacions de caràcter nacional, és realmennt tan necessari inventar-se la cajei per a fer què? per a coordinar-se totes les assemblees? o només per tallar les ales a fer les coses com volguem... cada vegada més sembla una secta i no una coordinadora

una coordinadora no és una organització política, no és el mateix, però la CAJEI encara s'ha de definir i així ja portem uns quants anys, per alguna cosa la gran part de la gent que va currar-se tot lo de la CJEI (antiga cajei) ja no hi és (i no per massa gran precisament)
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
25 jul 2006
Molts ja entenem la independència i la lluita per la lliberació nacional com la resposta més reivindicativa enfront dels estats que ens exploten, ens ocupen policialment i militarment, i ens neguen el dret d´autodeterminació.

Saluts per a tots els sindicalistes, comunistes, llibertaries, lluitadors/es que sou el més gran orgull del nostre poble, del poble treballador.
CONTRA LA PRECARIETAT LABORAL I LA CRIMINALITZACIÓ DEL PENSAMENT CRITIC...
ALCEM ELS PUNYS DE LA RESISTÈNCIA!!!

per tots els mitjans necessaris,la lluita continua!
Re: Manifest de constitució de l'Assemblea de Joves de Vila-real - CAJEI
26 jul 2006
Que ens fa falta per aconseguir la independència:


1-Trobar la manera de fer front a la influència dels sectors empresarials instal.lats en el privilegi, que es beneficien de l´estructura de saqueig, existent des del franquisme.Tenen el negoci muntat des de fa molts anys i els seus col.laboradors es troben en les empreses més importants. Justament pel seu poder econòmic, tenen una influència exagerada sobre els nostres partits polítics, i no deixaran que res siga diferent, ja que en gran part basen el seu èxit econòmic en la supeditació de la nostra Terra al monopoli castellà.

2-Dotar el sistema democràtic d'una llei de financiació de partits polítics que assegure que les intencions dels nostres partits estiguen dirigides als nostres interessos comuns de la societat, ja que aquesta és la raó de l´existència del fet polític i democràtic.

3-Tornar a intentar assolir un acord de mínims, honest i sincer, entre les forces polítiques per defensar la nostra llengua, la nostra Terra i el benefici suat per la nostra Societat.

Ja sabem que tot això és molt difícil, ja que, és la raó principal sobre el que descansa la nostra impossibilitat exercir el nostre dret a decidir i de posar-nos d´acord.
Qui ho impedeix, no es que siga molt llest, senzillament és molt fort i influent, i per això sempre l´hi ha segut fàcil trobar gent disposada a vendre el nostre país, siga per covardia, siga per interès.
Realment ho tenim molt fotut, però no tots, als Països Catalans, tenim un preu de compra.
Sindicato Sindicat