Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: ecologia
sopar solidaritat company assamblea pagesa
20 jul 2006
SOPAR EN SOLIDARITAT AMB JOSEP PÀMIES

Benvolgut/da company/a,

Arran de l'acció sindical convocada per l'Assemblea Pagesa el dia 13 de setembre de 2003 amb l'objectiu de denunciar públicament el favoritisme administratiu del que, a casa nostra, gaudeixen les multinacionals de llavors modificades genèticament i l'estat d'indefensió de l'agricultura pagesa, el nostre company Josep Pàmies afronta un judici per les acusacions de lesions a un guàrdia civil de porta i atemptat a l'autoritat i per les que se li demana 4 anys de presó i pagament de 50.000 euros.

L'acció en qüestió fou protagonitzada per una cinquantena de persones de les quals només és acusat Josep Pàmies. Aquesta va consistir en l'ocupació temporal de la subdelegació del Govern a LLeida, on es va fer entrega d'un manifest signat amb noms i cognoms. L'ocupació va fer-se de manera pacífica i com es tradició del sindicalisme pagès, no estava planificada sinó que es va produir de forma espontània i voluntària, prèvia assemblea popular.

L'Assemblea Pagesa considera que aquest judici és un acte repressiu duríssim que, a manera d'escarments, vol afeblir un moviment pagès i rural que no té pèls a la llengua per denunciar els atacs continuats a la petita pagesia i el medi rural.

Per donar a conèixer el cas així i d'altres que estan en curs, et convidem a què assisteixis el proper dia 29 de juliol, a les 9h. del vespre al Parc de la Transegre de Balaguer, al sopar de suport a Josep Pàmies.

Aturar aquest muntatge policial és cosa de tots!

Preguem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 24 de juliol fent ús dels següents telèfons de contacte:

Assemblea Pagesa, 973 451 160
Gerard , 625 658 265
Alexis , 619 722 496

Preu: 20 €

No hi falteu!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat