Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
Acudiu !
Tots som agredits,tots som Palestins,tots som Libanesos !
20 de Juliol, 20 hores
Barcelona
Val'encia
Mallorca
Alacant
Madrid,
etc....
PazOriente.gif
Si lluites per l'alliberament d'un Poble, lluites per l'alliberament de tots !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
Manifest que es llegirà aquesta tarda

ATUREM LA IMPUNITAT DE L’ESTAT D’ISRAEL

Les organitzacions i col.lectius sotasignats, condemnem enèrgicament la demostració de força, de violència, de matances de població civil, la gratuïtat de la destrucció i la supèrbia de la impunitat israeliana.
La guerra, l’ocupació i la destrucció continuen a Palestina on hi ha més de 9000 persones segrestades i presoneres d’Israel, incloent-t’hi a representants del poble palestí elegits legítima i democràticament. Hi ha prop de 5 milions de persones refugiades i que no tenen dret al retorn.
A Gaza les infraestructures civils són sistemàticament destruïdes. No es respecten les fronteres de 1967. S’expropien les terres i s’arrenquen les oliveres. S’envolten els pobles convertint-los en autèntics guetos incomunicats. Les forces ocupants s’apropien de l’aigua i dels recursos dels palestins.
Continua la construcció del mur de l’Apartheitd a Cisjordània, quan es compleix el segon aniversari del dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de la Haya que declarava la seva il•legalitat.
Si el dia 7 de juliol, aquí mateix, condemnàvem aquestes accions i l’ocupació de Palestina, avui, desgraciadament, aquesta política de destrucció i agressió indiscriminada es repeteix a territori libanès.
L’agressió de l’Estat d’Israel a un estat sobirà viola la legalitat internacional, és a dir, el Dret Internacional avalat per les Nacions Unides. Els bombardejos sistemàtics a les infraestructures del Líban que causen centenars de víctimes civils, suposen un acte de terrorisme d’estat.
Aquests dies veiem com al sud del Líban famílies senceres es troben atrapades sota les runes. Al sud de Beirut s’hi troben els barris més poblats i més pobres del país i que en aquests moments són testimoni d’intensos bombardejos sense que la gran majoría de persones puguin escapar a causa de la destrucció de ponts i carreteres causada per les bombes.
Portar la guerra al Líban és tornar a reobrir les ferides de la guerra civil després d’haver aconseguit una certa estabilitat política i social.
De d’aquí fem una crida d’alerta perquè aquesta escalada de violència no sigui una continuació de la guerra de l’Iraq i s’estengui a països com Siria i l’Iran.
Demanem al govern espanyol que pressioni a la Unió Europea perquè prengui mesures efectives contra aquesta barbàrie, que sigui coherent amb la legalitat internacional i amb les resolucions de les Nacions Unides i que les Nacions Unides sancioni a Israel.
Exigim la suspensió de l’Acord d’Associació entre Israel y la UE, la paralització de la compra-venda d’armament i no contribuir a finançar cap infraestructura de l’ ocupació.
Exigim al govern d’Israel:
•     la retirada immediata del Líban i el cessament dels bombardejos
•     la retirada de Cisjordània, Gaza i els Alts del Golán i retornar a les fronteres anteriors a 1967
•     alliberament de tots els presos palestins
•     alliberament dels legítims representants del poble palestí
Reclamem a la Comunitat Internacional que obligui a Isarel a indemnitzar a la població per tots els danys i les agressions causades.
No a la impunitat de l’Estat d’Israel!
No a l’ ocupació!
Solidaritat amb Palestina i el Líban!
No a la guerra!
Barcelona, 20 de juliol de 2006
Re: Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
Gramenet del Besòs: a les 9.30h a la sortida del metro Santa Coloma

Badalona: A les 19h a la Plaça Trafalgar de Llefià.
Re: Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
es sobreentenc que a gramenet del besos es a les 19:30

Salut i ens veiem allà colomencs!
Tribunal internacional
20 jul 2006
Algú em pot comentar aquesta proposta? es tracta de portar al tribunal aquest que està jutjant als criminals de guerra de Bòsnia, al gobern israelià (o a algún responsable d'aquest (presi, ministre de guerra-defensa,...)).
És això possible? li treuria credibilitat a aquest tribunal, potser?
El motiu, haver començat una guerra, fet totalment ilegal. I més per no haver-la declarat, i tal.
Seguiré buscant respostes.
Re: Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
es sobreentenc que a gramenet del besos es a les 19:30

Salut i ens veiem allà colomencs!
Re: Manifestacions simultàneas : Per Palestina i Liban
20 jul 2006
és el que té anar amb preses jej
Sindicato Sindicat