Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
[Lleida] Concentració 'ATUREM LA MASACRE contra el poble palestí i libanès'
18 jul 2006
Plaça de la Pau (davant subdelegació del Govern) LLEIDA
Dijous 20 de juliol, 20h
Degut als atacs constants, injustificats i irracionals d'Israel al poble palestí i més recentment al libanès i la indiferència dels governs espanyol i català, l'Assamblea de Joves de Lleida recolzem i animem als i les joves lleidatanes a participar a la concentració solidària que tindrà lloc aquest dijous a les vuit del vespre davant la subdelegació del Govern espanyol de Lleida.

Els Territoris Ocupats Palestins es trobaven originàriament al territori del Mandat britànic de Palestina. El 1948, després de la Guerra araboisraeliana, Cisjordània quedà en mans de Jordània i la Franja de Gaza en mans d'Egipte. Després de la Guerra dels Sis Dies de 1967, tots dos territoris van ser ocupats per l'exèrcit israelià. Aquesta situació va desesmbocar en lluita armada entre Israel i el poble palestí que encara avui continua i sembla que dista molt d'una possible solució. Durant tot aquest temps el poble Palestí ha estat patint la invasió i espoli del seu territori, expulsions, tortures, milers d'assassinats, detencions injustes... per part d'Israel.

A més a més, ara sembla que Israel no en té prou i el passat dimecres 12 de juliol Israel va iniciar atacs i invasions al Líban. D'ençà fins avui Israel ja s'ha endut la vida de més de 200 civils libanesos.

Davant de les injustícies del govern d'Israel i de la passivitat davant aquest conflicte dels governs espanyol i català us animem a participar de la convocatòria:

'ATUREM LA MASACRE contra el poble palestí i la invasió al Líban'

Prou impunitat de l'Estat d'Israel
Prou passivitat dels nostres governs

Plaça de la Pau (davant subdelegació del Govern) LLEIDA
Dijous 20 de juliol, 20h

Convocants inicials : Xarxa d'Enllaç amb Palestina, Col.lectiu A les Trinxeres, Suport Ponent

Per més adhesions: alestrinx ARROBA yahoo.es
Fes-ne difusió!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat