Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Un dirigent de Ciutadans de Catalunya diu que l'empresari Balañá finança l'invent
18 jul 2006
UN DIRIGENT DE CIUTADANS DE CATALUNYA DIU QUE L'EMPRESARI BALAÑÀ FINANÇA L'INVENT


12/07/06
Una de les preguntes que es feien des de fa setmanes els periodistes més intrèpids de Barcelona era saber qui finança el nou partit espanyolista nascut a l'escalf de la plataforma Ciutadans de Catalunya. El nou partit, que finalment es diu Ciutadans - Partit de la Ciutadania, es va presentar el cap de setmana passat, i ja va evidenciar que estan a matar entre ells i que, com sempre, no aniran enlloc. Però bé, avui no parlarem d'això i anunciem, en exclusiva, qui paga les noves bufonades del Boadella i companyia.

Es tracta de l'empresari Balañà, molt conegut a Barcelona pel fet de controlar un gran nombre de cinemes i teatres, entre ells el gran Coliseum, a la Gran Via de la capital catalana (a la foto). Aquesta informació era un secret molt ben guardat a petició del propi empresari, però un dels 15 membres promotors de Ciutadans de Catalunya no va poder guardar el secret, segurament influenciat pels gintònics ja de matinada, i va explicar-ho a un confident de Busot fa pocs dies. I és que un no pot confiar mai en la gent de la faràndula, i això el senyor Balañá ja ho hauria de saber millor que ningú.

No hem pogut esbrinar encara quants diners aporta al nou invent espanyolista, ni quin percentatge del total de Ciutadans suposa aquesta quantitat. Però continuarem investigant per treure tota aquesta història a la llum pública.

Per cert, que un dia d'aquests també explicarem com pressiona el Grup Balañá la classe política catalana per evitar una llei que prohibeixi els toros al nostre país. Només direm, per anar fent boca, que aquest grup empresarial també és propietari de la plaça de braus Monumental de Barcelona i que té molt interès econòmic en impedir una legislació en aquest sentit.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un dirigent de Ciutadans de Catalunya diu que l'empresari Balañá finança l'invent
18 jul 2006
A la Catalunya Nord hi ha toros. Què pensaveu, que us els carregarieu per "espanyolistes"?
Re: Un dirigent de Ciutadans de Catalunya diu que l'empresari Balañá finança l'invent
19 jul 2006
no, per tortura i assassinat d'un ésser viu.
Re: Un dirigent de Ciutadans de Catalunya diu que l'empresari Balañá finança l'invent
20 jul 2006
no és d´estranyar ke akest fill de puta del balañá estigui darrere d´akesta txusma del Boadella i cia., akest imbècil faria kualsevol cosa per evitar ke es prohibeixin les tortures i assassinats de bous al Principat de Catalunya, malgrat tot, els seus esforços seran inútils,

PROU TORTURES A ANIMALS INDEFENSOS!!!

ANIMALISME ENDAVANT!!!

BOADELLA I BALAÃÃ? A LA GUILLOTINA!!!
Sindicat