Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-AIT Barcelona] Manifestació 17J: Arqueología en lluita
18 jul 2006

Ahir, 17 de juliol, els treballadors de l'Arqueologia de Catalunya van sortir al carrer a manifestar-se per tal de fer sentir la seva veu com una sola.

Convocada per la Plataforma que està negociant al conveni, i en la qual CNT està present mitjançant la Secció Sindical CNT-Codex, vam acudir en solidaritat amb aquesta lluita que tot just ara està començant a prèndre cos.

La manifestació, que va sortir mitja hora més tart del que estava previst, va transcórrer sense incidents per les Rambles fins Plaça Sant Jaume, on es va representar després una escenificació de la lluita pel conveni.

Durant l'acte, es van cridar consignes com "Si no es signe el conveni, ja no piquem més!", "Ja n'hi ha prou, de tanta explotació!", "Patró, cabró, treballa de peó!", "Obrero que no lucha, nadie te escucha!", "Li diuen democràcia i no ho és, lluita tu també", "Volem conveni digne, menys explotació!", etc.

Per a CNT, creiem que és important mostrar el recolzament i la solidaritat als col·lectius de treballadors que lluiten. El nostre compromís està patent, i es va poder veure com companys i companyes de CNT-Mercadona (que porten més de 115 dies en vaga indefinida) van acudir a l'acte a portar la sonoritat típica que tenim amb el bombo, el tambor, etc.

La lluita tot just està començant, però CNT estarem allí per a ajudar amb les nostres ferramentes: la solidaritat obrera, ajuda mútua, acció directa i l'experiència d'un sindicat que ha dut a terme alguns dels conflictes més virulents dels darrers anys.

Salut i anarcosindicalisme!

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical i Social

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat