Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
Aquest divendres 14 de juliol s'ha convocat una concentració en protesta per l'ocupació per part de les tropes israelianes de Gaza. La concentració es realitzarà davant la subdelegació del govern espanyol de Girona a les 19h. Els principals punts de la concentració són la demanda de la retirada de les tropes israelianes de Gaza, la denuncia del silenci complice de Zapatero i la UE i la petició de llibertat pels 9000 presos que en aquests moments estan segrestats pel govern Israelià.

(Per adherir-se al manifest enviar un correu a info ARROBA lamaquia.org)

Manifest de la concentració:
9000 PALESTINS SEGRESTATS PER ISRAEL

Hi ha avui més de 9000 persones palestines segrestades i presoneres d’Israel, incloent-hi representants del poble palestí legítimament i democràticament escollits; hi ha avui també prop de cinc milions de persones palestines refugiades. El dictamen del Tribunal Internacional de la Haia sobre el Mur que es continua construint a Cisjordània en què es demanava els Estats que pressionessin per a destruir-lo, ja ha complert dos anys. A Gaza les infraestructures civils han estat sistemàticament destruïdes per l’ocupant israelià, ja sigui l’aeroport en el seu dia dut a terme amb
suport de l’Estat espanyol o la central elèctrica recentment bombardejada.

Els firmants d’aquest manifest, condemnem enèrgicament la mostra de força, la violència, la gratuïtat de la destrucció i la SOBÈRBIA DE LA IMPUNITAT ISRAELIANA. No hi ha en el govern israelià actual cap interlocutor que ofereixi una solució diferent a l’aniquilació del poble palestí.

Rebutgen les fronteres de 1967, neguen el dret al retorn dels refugiats palestins i continuen amplificant les normes pràctiques de neteja ètnica, l’expulsió i l’emigració econòmica. Tot per no reconèixer l’existència del poble palestí i el seu dret a viure en la seva pròpia terra.

Contràriament, continua la construcció de l’il·legal Mur de l’Apartheid i de l’Annexió, expropien terres, arranquen les oliveres, emmurallen pobles creant-hi guetos i illots incomunicats com els bantustants de la segregació de la Sud-àfrica racista. S’apropien de l’aigua i de la resta de recursos palestins per a unes colònies que s’expandeixen davant de la complicitat Occidental.

Rebutgem la posició dels Governs de la Unió Europea, entre ells el de l’Estat espanyol, que no prenen mesures per canviar la situació d’ocupació del poble palestí, no pressionen perquè s’apliqui el dret internacional, i reconeixen de facto els fets consumats israelians, tractant com a normal un Estat agressor, que perpetua constants càstigs col·lectius a la població ocupada. Aquesta posició, de silenci còmplice, augmenta i enforteix el poder i l’arbitrarietat impune de la potència ocupant en contra de la població civil en els territoris palestins.

Reclamem posicions contundents, d’acord amb els desafiaments israelians i a la seva política criminal de destrucció de vides i mitjans de subsistència de la població palestina, reclamant alhora que facin valer aquestes denúncies en tots els fòrums internacionals.

Exigim com a primeres mesures la suspensió de l’Acord d’Associació entre Israel i la Unió Europea, l’aturada de compravenda d’armament així com de la contribució al finançament de cap infraestructura de l’ocupació.

Demanem, igualment, coherència entre dir que es busca la pau i posar els mitjans adequats perquè l’agressor (l’ocupant israelià) deixi de cometre crims i violacions de tots els tractats, convencions i lleis internacionals. Demanem el suport a Palestina fins que aconsegueixi exercir el dret a tenir una pau justa i duradora en la seva pròpia terra amb la restitució de les seves legítimes aspiracions nacionals i individuals en les seves fronteres històriques i amb el retorn de tots els seus refugiats.

Llibertat per als 9000 segrestats.
Fora les tropes israelianes dels territoris palestins.
Prou complicitat de Zapatero i la UE amb el genocidi de Gaza. No a l’ocupació!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
que os sembla el proper divendres 21 a les 19h a Pça Universitat?
es que tothom en parla pero res no es mou ... estarem estabornits per la calor? hi ha gent morint a cada moment!
Fora Hamas
13 jul 2006
Tots els paisos tenen dret a defensarse, pretendre que Israel no faci res mentre maten i segresten els seus ciutadans, es de broma.
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
tots els paisos tenen dret a fer genocidis, pretendre que Israel no mati centenars de civils, i a crear un ghetto de propo d´un milió de persones es de broma. Visca israel, Matem a tots els palestins, i matem a tots els libanesos,... i posats a fer: matem a tothom que no ens caiguibé.
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
bé, si els militars els consideres ciutadans, l,exercit israelià segur que és una ONG de pau i amor. Stop!
Suporters del terrorisme de Hamas hem suplanten el nick
13 jul 2006
Evidenment algun subnormal utilitzant el nick que faig servir ha posat aixo de "visca Israel, matem a tots els palestins"

Suposo que quan algu no es capac de defensar les seves idees per la paraula recorreix a la calumnia i la suplantacio de personalitat, no m'estranya que defensseu a Hamas perque aixo que has fet es propi de les dictadures, no t'agrada el que dic, aixi que hem suplantes i dius bajanades en nom meu per desprertigiarme, perque no tens cap argument valid.

En fi, a mi m'hes molt facil utilitzar nicks diferents cada vegada si cal. Llavors no diguis que m'amago, pero si has de signar comentaris racistes amb el meu nick, sense cap mena de dubte no el tornaras a veure perque no el fare servir mes, sera pitjor per a tu perque no sabras quanta gent diferent escriu.

Adeu siau
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
He leido en el peródico como Israel para "defenderse" tira un misil contra un presunto terrorista.Resultado asesinato de siete personas inocentes. El estado de Israel tendrá el poder y el apoyo e Usa. pero jamás tendrá la razón.
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
Estic trist per que no puc conduir un tanc i matar a uns quants nens palestins més...voleu ajudar-me a anar a Israel ?
Podeu donar-me una ajuda económica a iravers d'Es-Israel.org.
Tinc tantes ganes d'anar!
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
estic amb el primer comentari! a barcelona quê!!!
hi ha alguna movilització programada????
diugeu ho coses!!! aviseu!
doncs crec que si els governs no diuen res al respecte, alguna cosa hem de fer nosaltres no?!?!?!
que ens sentin la veu!!!
movilitzem-nos per aquest genocidi, no es bombardejen ciutats, pobles, civils per tres segrestos!i ara ccontra el Liban , i la resta del món no obre la boca! els dirigents polítics ni mu!
on hem anat a parar???
crec fermamement que hem de sortir als carrers a manifestar-nos!!
espero que aviat hi hagi algun comentari per aqui avisant!!! que cal informació
a part de les dues concentracions a plaça sant jaume...algun acte més¿???
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
13 jul 2006
PER CERT HURO!
PRETENDRE QUE ELS CIUTADANS PALESTINS NO FACIN RES MENTRES DESTROSSEN LES SEVES CASES, ELS PONTS, ELS CAMINS,HOSPITALS, ESCOLES, MATEN ALS SEUS FILLS, FAN ASSASSINATS SELECTIUS( QUE RESULTA QUE DESPRÉS NO HO SÓN TANT),ELS DEIXEN SENSE LLUM, AIGUA.ETC.ETC,ETC, I UN LLARG ETC...TAMBÉ ÉS DE BROMA,NO???
Re: Fora les tropes israelianes de Gaza Fora les foces d,ocupació!
14 jul 2006
http://elsud.org/index.php?name=News&file=article&sid=1540
Sindicato Sindicat