Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Mallorca] Maulets davant les desqualificacions del diari El Mundo i en suport a Marc Peris
12 jul 2006
Comunicat de l'assemblea de Maulets Mallorca davant la notícia apareguda al diari El Mundo - El Dia de Baleares el passat dijous 7 de juliol
La nostra organització, com a part afectada pel tractament mediàtic per part de l’esmentat diari a les notícies aparegudes el 7 de juliol, volem fer públiques les següents consideracions i aclaracions:

-La nostra organització no convocava la concentració de suport a Marc Peris. Aquesta va ser convocada per amics i gent solidària amb el Marc. De totes maneres, Maulets li donàvem tot el nostre suport.

-Rebutjam els habituals qualificatius utilitzats pel diari cap a la nostra organització, així com també cap a moltes altres organitzacions polítiques i socials de l’illa. Caldria recordar-lis l’historial d’algun dels seu col•laboradors com el feixista Antonio Alemany.

-Entenem aquest intent de criminalització com a part de la campanya de difamació del diari contra aquells col•lectius i organitzacions que gosen posar en tela de judici els plans del Partit Popular. A aquesta difamació cal sumar-li la promoció dels projectes més ultres de l’espanyolisme a Mallorca.

-Volem recordar a l’opinió pública les diverses condemnes per difamació i manipulació del diari. A tall d’exemple basta citar les condemnes cap a treballadors del diari com Sònia Escribano o Agustí Sintes, actuals delegats territorials d’IB3 a Eivissa i Menorca. A la notícia que comentam a mes de difamacions hi trobam mentides que no s’aguanten de cap manera: Marc Peris no estava passant un dies a Mallorca perquè el jove viu a Mallorca, a on treballa a un institut. Aquesta és la credibilitat que tenen els periodistes de l’esmentat diari.

Finalment, només ens queda solidaritzar-nos altre cop amb Marc Peris i donar suport a la denuncia contra la policia i al recurs que ha presentat contra la sentència.

Mallorca. Juliol 2006.
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa