Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
[Mallorca] Maulets davant les desqualificacions del diari El Mundo i en suport a Marc Peris
12 jul 2006
Comunicat de l'assemblea de Maulets Mallorca davant la notícia apareguda al diari El Mundo - El Dia de Baleares el passat dijous 7 de juliol
La nostra organització, com a part afectada pel tractament mediàtic per part de l’esmentat diari a les notícies aparegudes el 7 de juliol, volem fer públiques les següents consideracions i aclaracions:

-La nostra organització no convocava la concentració de suport a Marc Peris. Aquesta va ser convocada per amics i gent solidària amb el Marc. De totes maneres, Maulets li donàvem tot el nostre suport.

-Rebutjam els habituals qualificatius utilitzats pel diari cap a la nostra organització, així com també cap a moltes altres organitzacions polítiques i socials de l’illa. Caldria recordar-lis l’historial d’algun dels seu col•laboradors com el feixista Antonio Alemany.

-Entenem aquest intent de criminalització com a part de la campanya de difamació del diari contra aquells col•lectius i organitzacions que gosen posar en tela de judici els plans del Partit Popular. A aquesta difamació cal sumar-li la promoció dels projectes més ultres de l’espanyolisme a Mallorca.

-Volem recordar a l’opinió pública les diverses condemnes per difamació i manipulació del diari. A tall d’exemple basta citar les condemnes cap a treballadors del diari com Sònia Escribano o Agustí Sintes, actuals delegats territorials d’IB3 a Eivissa i Menorca. A la notícia que comentam a mes de difamacions hi trobam mentides que no s’aguanten de cap manera: Marc Peris no estava passant un dies a Mallorca perquè el jove viu a Mallorca, a on treballa a un institut. Aquesta és la credibilitat que tenen els periodistes de l’esmentat diari.

Finalment, només ens queda solidaritzar-nos altre cop amb Marc Peris i donar suport a la denuncia contra la policia i al recurs que ha presentat contra la sentència.

Mallorca. Juliol 2006.
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Mira també:
http://www.maulets.org/mallorca

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more