Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Hipocresies del llenguatge
12 jul 2006
article extret de l'Això Toca:
Països en vies de desenvolupament que abans eren països subdesenvolupats. Ara ja estan en vies de desenvolupar-se? Ja no són subdesenvolupats, resulta que estan en procés d’arribar a ser com els països del primer món. Algú s’ho creu, això? O és que no volem admetre que si el seu futur és pelut, és en gran mesura per culpa nostra?

Persones de color…Que no són negres? La Lucrecia diu que riuria de tothom que digués persona de color a un negre, perquè de color pot voler dir, lila, verd, taronja o negre. No serà que volem ser massa políticament correctes a l’hora de descriure una persona, per tenir la consciència tranquil·la, i després poder negar el lloguer d’un pis a un noi NEGRE per alguna raó que no s’aguanta per cap lloc?

O per poder-li dir en una entrevista de feina “ja el trucarem� amb aquell to que tothom coneix i que és una manera més de dir: fuig d’aquí que no volem negres? Llarga malaltia o malaltia incurable—per favor, que no som prou grandets per dir les coses pel seu nom? Aquesta llarga malaltia és el càncer, potser? Seria ja hora que la societat tornés a entendre que la mort és part de la vida (per trist que això pugui semblar) i deixés d’evitar tot allò que li recorda a la parca vestida de negre amb una aixada a la mà.

(...)
Mira també:
http://www.aixotoca.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more