Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Ni vaixells de guerra ni busos de l'exèrcit
11 jul 2006
Un cop més un bus de l'exèrcit ha intentat fer proselitisme als carrers de Tarragona. Un cop més hem fet acte de presència per contrastar la informació.
arriba la vacuna.JPG
amb panels.JPG
i pancarta.JPG
cara a cara.JPG
pancarta.JPG
col·legis.jpg
revers octaveta.jpg
Un cop més l'exèrcit ha enviat un autobus per fer proselitisme. Cartells de "Quieres marcha?". Curiosament cap referència a la marxa del Marques de la Ensenada.

Un cop més la gent de la Coordinadora hem fet acte de presència amb un plafó informatiu, una pancarta i octavets per, si més no, contrastar informacions. La despesa militar diaria és, per exemple, de 58 milions d'euros diaris i amb aquests diners es podrien fer moltes altres coses.

Quan ens han vist han començat a trucar desesperadament amb els mòbils. Suposem que per queixar-se de la "coacció" que suposem. Malgrat tot, tan sols ha aparegut un policia nacional amb moto que s'ha limitat a recollir alguna octaveta, comunicar el text de la pancarta "Cap exèrcit defensa la pau" i, probablement, a explicar als compungits militronxos que no estavem molestant ningú ni impedint cap dret fonamental de ningú.

Demà hi tornem... i passat demà també.
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ni vaixells de guerra ni busos de l'exèrcit
11 jul 2006
vaya cracks! de puta mare!!!
Sindicato Sindicat