Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Bakinham.Més irregularitats dels Jutjats de Sabadell!
11 jul 2006
La vivenda alliberada Bakinham, ocupada el passat 16 d’Agost, va rebre el 17 de Juny l’ordre de desallotjament cautel•lar dictada pel Sr. Don Luis Durban Sicília, jutge del Jutjat d’Instrucció nº3 de Sabadell. Aquesta interlocutòria donava un termini de 3 dies per presentar un recurs de reforma. El 19 de Juny es va presentar, dins del termini fixat, i actualment estem a l’espera de la resolució per part del jutge.
Tot i així, avui dia 11 de Juliol a les 9 del matí s’ha presentat a la vivenda del carrer Tetuàn nº33, l’inspector de la Policia Nacional de Sabadell per entregar-nos la mateixa interlocutòria. Segons el Sr. Castro, aquest escrit, informa de que el procés judicial ja està finalitzat i que l’ordre de desallotjament ja és ferma. És a dir, que els cossos de la Policia Nacional ja tenen via lliure per prendre, amb tota llibertat, les mesures coercitives necessàries per dur a terme l’abandó de l’immoble. Aquesta informació és falsa, el procés encara no s’ha acabat. Fins que el jutge no resolgui el recurs presentat no existeix cap resolució ferma, per tant, és il•legal desallotjar la casa mentre el tràmit estigui pendent.
Davant d’aquest fet, volem informar a la ciutadania de la falta de coordinació entre jutjats i policia, de les irregularitats que això comporta i de la inseguretat jurídica en la que ens trobem els ciutadans de Sabadell.
Hem presentat un escrit on informem als professionals del poder judicial que si l’amenaça rebuda per part de l’inspector es realitza, o bé el jutge o bé la policia estarà cometent un delicte de prevaricació. Així doncs, exigim al Sr. Don Luis Durban Sicília que aclareixi aquestes confusions. Sinó, ens veurem obligats a denunciar-lo per no seguir els passos necessàris per poder dictar una resolució ferma, saltant-se les normes establertes pel nostre sistema judicial.

Si ens desallotjen a una en desallotjen a totes

Vivenda Alliberada Bakinham
Vivenda Alliberada l´Alhambra
Vivenda Alliberada CanTonada
Precaris Contra l´Especulació de Sabadell
Centre Social Alliberat Calamarsa
Ateneu Popular del Sud Malcolm X
Assemblea de Joves del Sud

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat