Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cridant a Europa!
09 jul 2006
Traduït del castellà per a Tlaxcala (www.tlaxcala.es) per Àlex Tarradellas


La “desconnexió� de Gaza, internacionalment lloada, no va acabar amb l’ocupació de la mateixa. Ha continuat en forma d’un escanyament a les comunicacions de Gaza amb la resta del món. La Franja de Gaza ha estat convertida en una enorme presó a cel obert.

Amb el govern israelià rebutjant parlar amb el govern palestí elegit, l’únic diàleg que queda ara és el diàleg de les bombes, freqüentment dirigides a objectius civils a ambdós costats de la frontera.

Sense la intervenció internacional, una escalada brutal va a tornar-se gairebé inevitable.

NOSALTRES, patriotes israelians i activistes per la pau, cridem a la Unió Europea i als seus estats membres, possiblement en conjunció amb altres països, a intervenir immediata i efectivament en l’amenaçadora crisi israelo-palestina i especialment per a:

1. NOMENAR un representant de rang ministerial per a Israel / Palestina per a seguir l’evolució dels esdeveniments i que aconselli a la Unió Europea sobre els passos que la situació exigeixi.

2. CESSAR les greus sancions imposades per Europa a l’Autoritat Palestina com a penalització per haver exercit el seu dret democràtic i triar un govern de la seva preferència. Això, per si mateix, és una brutal intervenció a favor de l’ocupació.

3. IMPLICAR, tant el govern d’Israel coma l’electe president palestí i el seu govern en un seriós diàleg, amb l’objectiu de posar fi a la present crisi i pavimentar el camí per a unes converses de pau significatives.

4. DESPLEGAR la missió europea d’assistència fronterera, que ja està operant amb èxit en el pas fronterer de Rafah, a tota la resta de passos en la frontera entre Israel i la Franja de Gaza, per a assegurar el flux regular d’aliments, medicines i altres articles en ambdues direccions.

5. ACTUAR de mediador permanent per a crisis agudes, com és el cas del presoner de guerra, Gilad Shalit.

6. OFERIR a ambdues parts l’estacionament permanent d’una força de manteniment de la pau ENTRE LA Franja de Gaza i Israel.

7. CONSIDERAR la convocatòria d’una conferència internacional per a acabar amb el conflicte israelo-palestí.

EUROPA NO POT PERMETRE’S QUEDAR-SE EN SILENCI!


Gush Shalom
Bloc Israelià per la Pau


Notícia en castellà:

http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=740&lg=es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cridant al sentit comu
09 jul 2006
El que esta clar es que el goven Palesti de Hamas encara es nega reconeixer que Israel te dret a exisir i crida a la seva destruccio.

Evidenment que es necessita una negociacio de pau, pero negociar que? negociar com et destruim?
Si home i tambe de pas els hi donem un parell de bombes nuclears.
Re: Cridant a Europa!
10 jul 2006
amb ministres antisemites a polonia? ... Amb Rusia i altres paísos reunint-se amb la banda criminal islámica Hamás. ¿perdent el cul per quedar bé pq el terrorisme islàmic no se'ls pixi a la cara?


Mentre Hamás no reconegui Israel i renuncii a la violencia no hi ha res a negociar.

Va a ser que no

De totes maneres els de Gush Shalom solament poden ser Israelians , on hi ha democracia hi ha també aquells que aprofinat-la ( de bona o mala fe) poden acabar amb ella. O n hi ha dictadura ( en aquest cas islámica) no hi ha més marge que per a la violència
Re: Cridant a Europa!
10 jul 2006
democracia nomes interna i la pitjor de les tiranies envers els palestins.Sou uns hipocrites. sense justicia no hi haura pau.
Re: Cridant a Europa!
10 jul 2006
Indys, fins quan haurem de patir aquest racista de es-israel (Jaim, Huro, ...)?

Què tenen d'alternatius els seus comentaris per mantenir-los en indymedia?

QUÈ COLLONS PASSA INDYS?
Re: Cridant a Europa!
10 jul 2006
A mi hem sembla que indymedia ja fa un temps que van canviar la manera de fer comentaris, si no vols escoltar opinions diferents no apretis on diu "veure comentaris".

Hem sembla que el colectiu Indymedia esta obert a tothom o sigui que si disposes de temps per fer feina ja saps.
Re: Cridant a Europa!
10 jul 2006
Gent d'Indymedia...o foteu fora a aquesta gent genocida i racista o molts de nosaltres tindrem que deixar aquesta pagina: sòn vomitius !
Fooora d'Indymedia !
Aixó no ès llibertat d'expressió , aixó ès apologia constant del racisme i el terrorisme.
Sindicato Sindicat