Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
3 setmanas en vaga de fam - presos 4 febrer - manifestació 15 de julio a las 18h Arc del Triomf
09 jul 2006
Aquest dilluns 10 de juliol els presos del 4 de febrer compleixen 3 setmanes en vaga de fam amb el suport de Mariana, mare d'un d'ells des de la Casa de la Solidaritat.
concentracion1p.jpg
Rodrigo ha perdut 15 kg i pesa 58 kg igual que Juan, ambdós es troben des del segon dia en la enfermeria del C.P. Joves de la Trinitat. Mariana a dia d'avui pesa 40 kg.

El cas més preocupant és el de Alex, empresonat en La Model, que no disposa d'un control mèdic adequat, han trigat una setmana en donar-li la baixa mèdica, li pesen en diferents balances (un dia pesa 59 kg i al següent 61 kg) i han intentat (almenys en una ocasió) treure-li sang amb una agulla sense esterilitzar. Està sofrint amenaces per part dels funcionaris i li cambían de cel·la cada dos dies. La seva correspondència està sent restringida. Té febre, sofreix de forts dolors en els ronyons, tremolors i desconeixem el seu pes exacte per la mínima atenció mèdica que està rebent.


Durant aquesta setmana passada s'han realitzat concentracions, xerrades, projeccions i menjadors en solidaritat per a difondre la situació dels presos. Ampolles d'aigua buides és el símbol escollit per a visibilizar la vaga de fam.

El dimecres es va realitzar una concentració davant de la Trinitat en suport de Rodrigo i Juan. El dijous es va demanar la solidaritat de les associacions del barri del Casc Antic que pretenen repartir-se la gestió de l'edifici de la Penya (Sant Pere Més Baix 55) on van ocórrer els fets. El divendres es participo en la Massa Crítica (amb menor assistència de ciclistes per les identificacions que va estar realitzant la Guàrdia Urbana en la *Pza Universitat), repartint octavillas i globus amb el logotip del 4f. El dissabte la Coordinadora contra els Abusos de Poder va convocar una concentració davant la Model en memòria de Jose Antonio Cano Verdejo en el segon aniversari de la seva mort, i en solidaritat amb Alex en vaga de fam en aquesta presó de Barcelona.


Alex, Rodrigo i Juan entren en la quarta setmana de lluita exigint la llibertat i el dret a un judici just, davant un clar muntatge politic-policial en el qual les declaracions del mateix Joan Clos poques hores després dels fets exculpen als presos.


LLIBERTAT PRESOS 4 DE FEBRER!
PROU MUNTATGES!



MANIFESTACIÓ DISSABTE 15 DE JULIOL A LES 18:00H EN ARC DEL TRIOMF
concentracion2p.jpg
concentracion3p.jpg
Mira també:
http://www.karcelona.revolt.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 setmanas en vaga de fam - presos 4 febrer - manifestació 15 de julio a las 18h Arc del Triomf
10 jul 2006
on podem trobar cartells pels presos del 4-f?
Re: 3 setmanas en vaga de fam - presos 4 febrer - manifestació 15 de julio a las 18h Arc del Triomf
11 jul 2006
avui dimarts al espai obert!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more