Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el Catalunya 77
07 jul 2006
Ha sortit el Catalunya 77

www.cgtcatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya
(htpp://usuaris.tinet.org/cgt-cat/index.htm)
Portada_cat77.jpg
Ha sortit el Catalunya 77

www.cgtcatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya
(htpp://usuaris.tinet.org/cgt-cat/index.htm)

Reportatge
El 19 de juliol del 36 a Barcelona i Catalunya. Reportatge de memòria històrica i article dâopinió de Pep Cara.

Treball-Economia
La lluita a Braun contra el tancament de la planta dâEsplugues; el Consell Europeu aprova la Directiva Bolkenstein; contra lâEstatut de lâEmpleat Públic; vaga en protesta de la sisena hora a Primària; persecució sindical a Valeo; els salaris catalans pugen 1,7 punts menys que lâIPC, entrevista de la Secció Sindical de CGT a Inoxfil i notícia sobre el conflicte; nou atac empresarial contra les treballadores i treballadors dâAmena; continua el rebuig a la LOE; manifestació de 20.000 persones a Madrid convocades per CGT en una jornada unitària de lluita; Renfe-Operadora contracta el manteniment de nou trens a empreses mixtes creades amb els constructors; els empleats públics demanen millors condicions; denuncien les càmeres de vídeo al bus de Barcelona; contra la falta de seguretat al Metro de Barcelona; segona demana contra ONO per vulnerar la llibertat sindical; la majoria sindical deixa les negociacions de lâEstatut de Correos, les sentències de Seat marquen readmissions; mobilitzacions en defensa de la Funció Pública; i conflictivitat dins del grup Pere Mata de Reus.

Tema del mes
El referèndum de lâEstatut des de tres punts de vista.

Cronologia
Congrés i nou Secretariat Permanent de la CGT del País Valencià. Congrés de la CNT de lâEstat Francès, alguns resultats dâEleccions Sindicals. Cronologia.

Convocatòries
Tinto de Verano; contra els feixistes a Castellar del Vallès i en record de Pep Isanta.

Sense fronteres
Detinguts per demanar llibertat de moviments.

Social
La campanya Repsol mata, la lluita per la continuïtat de Can Vies de Sants, ajornat el judici del KORK, desallotjada una casa a Mataró, la nova Llei del Deute Extern no satisfà les ONG catalanes, trobada âLes dones sabem fer i fem saberâ?, demanen que al religió surti de lâescola, CGT pels drets de vot de les persones immigrades, lâAssemblea per lâHabitatge Digne, Sí a la Vall Fosca No ala Vall morta,

Dinamita de cervell
Articles dâopinió a favor i en contra de la pelâ¢lícula âSalvadorâ?. Article âPersonalismes, âtraïcionsâ i travetes en els moviments socialsâ?. Crida de lâEspai Obert a la participació com a socis. El web Berguedà Llibertari es renova i diari digital de la CGT Rojoynegro. Entrevista a Robert Fisk. Lo Teixidó sedueix Barcelona. Llibres âGuerra, exilio y cárcel de un anarcosindicalistaâ? de Cipriano Mera, âEl banquete de la vidaâ? dâAnselmo Lorenzo i âDiario e ideario de un delincuenteâ? de Gabriel Pomda; i revistes âLa Lletra Aâ?, âEn la calleâ?, "Utopia i realitat " i "Nómadas".

Entrevista
Enric Casañas, anarcosindicalista que va lluitar als carrers de Barcelona juliol del 36.

Articles d'opinió
Núria Almirón dâAttac Catalunya, Tino Faussone, Emili Cortavitarte, Pepe Berlanga, Adolfo Montoliu de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, David Fernández, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Miquel-Dídac Piñero, Pep Juárez, Equip Boicot a Mediapro, Pep Cara, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico i portada dâAzagra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 77
08 jul 2006
Jo no sóc de la CGT però cada cop que veig aquesta revista em pregunto com és que encara no ho sóc. Hi ha CGT a les Terres de l'Ebre?
Re: Ha sortit el Catalunya 77
08 jul 2006
Pues si, la revista es lo mejor de la CGT, porque por lo que hace referencia al tema social, aparte de la revista, poca cosa esta gente
Re: Ha sortit el Catalunya 77
08 jul 2006
Felicitats per la feina
Re: Ha sortit el Catalunya 77
08 jul 2006
més, ja el podeu llegir sencer al web de la revista:
http://www.usuaris.tinet.cat/cgt-cat/2006.htm

Per cert, a aquests que tan llien la revista, només vull dir-los que gràcies però la CGT és molt millor, ja que és el continent un dels continguts de la qual és le Catalunya.
Sindicato Sindicat