Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Concentració URGENT per Palestina. Avui a la Plaça Sant Jaume. 19:30hs
07 jul 2006
Companys i companyes,

Des de SOS Racisme,entitat membre de la Plataforma Aturem la Guerra, us fem arribar la convocatòria de la manifestació "Per Palestina.

Difoneu àmpliament, si-us-plau!


CONCENTRACIÓ URGENT PER PALESTINA


Aquest divendres, 7 de juliol, 19.30h, Plaça St. Jaume


Difoneu àmpliament, si-us-plau!

Convoquen: Xarxa d’Enllaç amb Palestina, Plataforma Aturem la Guerra... (veure llista abaix)


Es llegirà el Comunicat i es farà un lectura de poemes.


També s’han convocat concentracions locals, el mateix divendres, a diverses poblacions arreu de Catalunya, com Sitges, Vilanova, Sant Pere de Ribes …


Es poden enviar adhesions al comunicat a sodepau ARROBA sodepau.org

   
Comunicat:

9000 PALESTINS SEGRESTATS PER ISRAEL

Hi ha més de 9000 persones palestines segrestades i presoneres d’Israel, incloent a representants del poble palestí escollits legitima i democràticament; hi ha prop de 5 milions de persones refugiades. El dictamen del tribunal Internacional de Justícia sobre el Mur que continua en construcció a Cisjordània compleix 2 anys, allí es demanava als Estats pressionar per la destrucció del mateix. A Gaza les infraestructures civils han estat sistemàticament destruïdes per l’ocupant israelià, ja sigui l’aeroport, al seu dia realitzat per donació espanyola, o la central elèctrica.


Les organitzacions i col.lectius sotasignants, condemnem enèrgicament la mostra de força, la violència, la gratuïtat de la destrucció i la supèrbia de la impunitat israeliana.


No hi ha per part israeliana cap interlocutor perquè pretenen simplement l’aniquilació del poble palestí. Rebutgen les fronteres de 1967.


Neguen el dret al retorn dels refugiats palestins i segueixen amplificant les normes pràctiques de neteja ètnica, l’expulsió i l’emigració econòmica. Tot per no reconèixer l’existència del poble palestí i el seu dret a viure a la seva terra.


Per altra banda, continua la construcció del Mur il•legal de l’Apartheid i l’Anexió, expropien terres, arranquen oliveres, envolten pobles creant ghettos i illots incomunicats com els bantustans de la racista Sud-àfrica amb la seva segregació racial. S’apropien de l’agua i dels demés recursos palestins per a unes colònies que s’expandeixen davant la complicitat Occidental.



Condemnem la postura dels Governs de la Unió Europea, entre ells l’espanyol, que no prenen mesures per canviar la situació d’ocupació del poble palestí, no pressionen perquè s’apliqui el Dret Internacional, reconeixent de facto els fets consumats israelians, tractant com a ‘normal’ a un Estat agressor, que perpetra constants càstigs col•lectius a la població ocupada. Aquesta postura augmenta i reforça el poder i la arbitrarietat impune de la potència ocupant en contra de la població civil als territoris palestins.


Reclamem postures contundents, acords al desafiament de l’il•legalitat israeliana i a la seva política criminal de destrucció de vides i de mitjans de subsistència de la població palestina.

Exigim la Suspensió de l’Acord d’Associació entre Israel y la UE, la paralització de la compra-venta d’armament i no contribuir a finançar cap infraestructura de la ocupació.
Demanem, igualment, coherència entre dir que es busca la pau i posar els mitjans adients per impedir a l’agressor (l’ocupant israelià) que segueixi cometent crims i violacions de tractats, convencions i lleis internacionals.


Al mateix temps demanem suport a la víctima palestina fins que pugui exercir el dret a tenir una pau justa i duradora a la seva pròpia terra amb la restitució de les seves legítimes aspiracions nacionals i individuals, en el marc del respecte i acatament de la legalitat internacional vigent.

Signen:

Ateneu Popular X
Assemblea de Joves de Vilafranca
Assemblea de Joves de Gelida
Assemblea d'Unitat Popular de Sant Pere de Riudebitlles
Associació de músics de l'Alt Penedès
Casal Independentista el Cep
Col•lectiu la Torxa
Col•lectiu Antimilitarista de St. Cugat
IC-Vilanova i la Geltrú
Endavant (OSAN) Penedès
Plataforma Aturem la Guerra
Palestina Resisteix! (Vilanova)
RAI
SODEPAU
Xarxa d’Enllaç amb Palestina

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració URGENT per Palestina. Avui a la Plaça Sant Jaume. 19:30hs
07 jul 2006
Recordeu a Sant Cugat a les 20 h. a la plaça de Barcelona, davant l'ajuntafems
Re: Concentració URGENT per Palestina. Avui a la Plaça Sant Jaume. 19:30hs
07 jul 2006
I a Tarragona, i des de fa dies, a les 19,30 h. a l'estàtua dels despullats (Rambla Nova)
A Santcugat només han asistit a la concentració 15 persones
07 jul 2006
a Santcugat la manifestació ha començat sobre les 20:00 del vespre i ha estat un fracàs...només 15 persones han asistit a la concentració en que s'ha llegit un comunicat i prou. La joventut prefereix la droga, les discoteques, les videoconsoles, un polvo ràpid o altres coses de poca importància abans que participar políticament. QUINA VERGONYA!!!!!!!
Re: Concentració URGENT per Palestina. Avui a la Plaça Sant Jaume. 19:30hs
15 jul 2006
algú em pot dir si hi ha previstes més concentracions a Barcelona? de la del divendres no en sabia res, segur que ara hi va més gent.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more